İlginç Trafik Kazaları MOBESE'lere Takıldı

Ordu'da, MOBESE kameralarına ilginç görüntüler takıldı.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait MOBESE kameraları kentin değişik yerlerinde meydana gelen kazaları ve ilginç görüntüleri anbean kaydetti. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından basına dağıtılan görüntülerde Ordu şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları ve ilginç görüntüler yer aldı.

İlk kaza görüntüsü Ordu-Sivas kavşağı da meydana geliyor. Ordu-Samsun istikametinde seyir halinde olan bir otomobili tır önüne alıyor. Metrelerce otomobil tırın önünde sürükleniyor.
Şehrin muhtelif yerlerinde dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazalar görüntülerde yer alırken, Ordu-Sivas kavşağındaki yaya geçidi ile Atatürk bulvarında ki yaya geçidin de iki vatandaş ölümden saniyeler ile kaçıyor.

ÖLÜMDEN KAÇIŞ KAMERADA
Sivas kavşağında yaya geçidinden yayanın geçişi sırasında duran araca arkadan bir başka otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle öndeki araç hareket edince, şanslı bayan yolun karşısına geçmeyi başarıyor.

Bir diğer kırmızı ışık ihlali ise, Atatürk Bulvarı'ndaki yaya geçidinde meydana geliyor. Yolun karşısına geçen yaya, bir anda kırmızı ışıkta durmayarak gelen otomobili fark edince geri kaçıyor. O vatandaşta ölümden saniyeler ile kurtuluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile