Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV’de Latif Şimşek’in sunduğu “Dinamit" programına katılarak,gündeme ilişkin ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Melih Gökçek, Maltepe Havagazı Fabrikası yıkımının asbest iddiaları üzerine yargı kararıyla durdurulmasıyla ilgili açıklama yaptı. Fabrikanın yıkımı Ankara Tabip Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası'nın Ankara Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurusu üzerene durdurulmuştu.

KÜLLİYEN YALAN

'Asbest' iddiaları için 'Külliyen yalan' ifadesini kullanan Gökçek ' Öyle bir baltayı taşa vurdular ki... Mimarlar Odası bir ekibe sahte bir rapor hazırlattılar. Raporu hazırlayan kişi ihaleyi bizden alan firmaya gidip 'Buranın teknik danışmanlığını ben yapayım' diyor. Firma da bunu kabul etmiyor. Sen misin bunu başkasına veren? O da bu iftiranın içine giriyor. Mimarlar Odası, Kimya Mühendisleri Odası, o meşhur milletvekili ve bu beyefendi Pazartesi gününden itibaren burunlarından mahkemelerde fitil fitil gelecek. Hepsinde yargıda hesap soracağız.' diye konuştu.

 
BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GELECEK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın hava gazı fabrikası hakkındaki resmi analiz raporunu canlı yayında gösteren Gökçek 'Bu yalan dolayısıyla çocukları okullara göndermediler. Provokasyon yapıyorlar. Bazı öğretmenler ve okul müdürleri de buna alet oldu. Ama burunlarından fitil fitil getireceğiz.' dedi.

Konuyu yargıya taşıyacağını ifade eden Gökçek vatandaşları da sorumlular hakkında suç duyurusu yapmaya çağırdı.

İlk kez yayınlandı.. 15 Temmuz'un dehşet görüntüleri!

15 temmuz katliamından ilk defa yayınlanan dehşet görüntüler...

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminde en büyük hasarı Ankara Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı aldı. Gece 23:00 ve 00:00 saatlerinde helikopterden yapılan iki farklı saldırı, merkezi savaş alanına çevirdi. Savcılığın yaptığı açıklamaya göre açılan ateş ve bomba sonrası Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde 52 polis şehit oldu.

Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda yaşanan dehşetin görüntüleri ilk kez Beyaz Tv ekranlarında yayınlandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile