Kanal Türk ekranlarında 2. Sayfa programına telefon bağlantısıyla katılan Deniz Akkaya, kızına bakan dadıya onay vermediğini belirterek ‘’Yeni bir dadı bulmak bu kadar mı zor?'' dedi.

Hafta sonu için teslim ettiği kızının, darp edildiği iddiasıyla baba Efe Önbilgin ile dadı SD'yi polise şikayet eden Akkaya, kızı Ayşe 'nin bacağındaki yaranın fotoğrafını izleyicilerle paylaştı. ' 'Bu yara oynarken olabilir mi? ' ' diye soran Akkaya, ' 'Bu konudan o kadar çok rahatsız oldum ki, sizi aramak zorunda kaldım ' ' şeklinde konuştu.

Gelişen olayları ilk gününden itibaren seyircilerle paylaşan Akkaya, kızı Ayşe 'nin başından geçenleri anlattı. Bir süre önce kızının kulağındaki yırtıktan dolayı ameliyata alındığını belirten Akkaya, ameliyat esnasında Efe Önbilgin 'in ise ' 'Amleliyat bittikten sonra bana haber ver ' ' diyerek bara gittiğini iddia etti. Yaşanan bu olayın Efe Önbilgin 'i vicdani şekilde ilgilendirdiğini belirten Akkaya, sonrasında gelişenlerin ise çok acı olduğunu söyledi.

Tüm yaşananların şahitli olduğu için kendisine sorulmadan haber yapılmasına sinirlendiğini belirten Akkaya, sonraki günlerde kızı Ayşe 'nin dadısıyla ilgili yaşadığı sıkıntıları da paylaştı. Son olarak kızının bacağındaki yaraya değinen Akkaya, ' 'Ben kızımı pamuklara sarıp bakıyorum. Sizce bu normal mi? ' ' dedi. Efe Önbilgin 'e ' 'Aynı çiziği ben de senin suratına atacağım ' ' dediğini söyleyen Akkaya, ' 'Ben evde yokken kızımın kulağı yırtıldığında benim ilk işim babasını aramak oldu. Ama bu olay olmuş bana hiç haber verilmiyor. ' ' şeklinde konuştu.

' 'Yeni bir dadı bulmak bu kadar mı zor? ' ' diye soran Akkaya, ' 'Efe Önbilgin bu işi inada mı bindirdi? ' ' sorusuna ise, ' 'İnat benimle yapılır. İnat Ayşe 'yle yapılmaz ' ' diyerek cevap verdi.

'İnat Benimle Yapılır Kızımla Yapılmaz'

Kanal Türk ekranlarında 2. Sayfa programına telefon bağlantısıyla katılan Deniz Akkaya, kızına bakan dadıya onay vermediğini belirterek ' ' Yeni bir dadı bulmak bu kadar mı zor?'' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile