Beyazın Sultanı programına konuk olan Kişisel Gelişim Uzmanı Hülya Mutlu, iş görüşmesine giderken nasıl davranılması gerektiğini anlattı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Beyazın Sultanı programına ünlü sunucu Güler Kazmacı, sanatçı Hakan Aysev ve Kişisel Gelişim Uzmanı Hülya Mutlu konuk oldu.

Aysev'in şarkılarıyla renklenen programda, Mutlu Kazmacı ile birlikte iş görüşmesine giderken nasıl davranılması gerektiğini uygulamalı anlattı.

'İşe girmek isteyenlerin kendilerine güveni tam olmalıdır ' diyen Mutlu, 'İş görüşmesine işi alacakmış gibi güvenle gidin. İş görüşmelerinde tokalaşma çok önemli ' önerilerinde bulundu. BEYAZ GAZETE

İş Görüşmesine Giderken Nelere Dikkat Edilmeli?

Beyaz Tv ekranlarından yayınlanan Seda Sayan' ın sunduğu Beyazın Sultanı isimli programın konuğu Hülya Mutlu '' İş görüşmesine giderken nelere dikkat edilmeli ? '' sorusunu cevapladı.

Mutlu, '' Göz teması çok önemlidir am alaycı, kibirli ve sinsi bakıyorsa bitti. Dik durmak doğrudur ama hava atıyormuş gibi yapıyorsa yanlıştır. Tokalaşma da çok önemli bunuda dengeli yapmamız gerekir '' yanıtını verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile