-Kura çekimine katılanlardan detay
--Noter huzurunda kura çekimi
--İşçilerin kendi kuralarını çekmeleri
--İl Genel Meclis Başkanı ve işçiler ile röp
--Genel ve detay
( ELAZIĞ )- Elazığ'da İl Özel İdaresi'ne iş başvurusu yapan, eleme ve uygulama sınavlarını geçen adaylar, kendi şanslarını çektikleri "Yedek" ve "Asil" kuraları ile berledi ELAZIĞ
- Elazığ'da İl Özel İdaresi'ne iş başvurusu yapan, eleme ve uygulama sınavlarını geçen adaylar, kendi şanslarını çektikleri "Yedek" ve "Asil" kuraları ile belirledi. Dün, İl Özel İdaresi bünyesinde istihdam edilecek 32 şoför ve operatörlüğü için 59 kişinin isim listesi belli olmuştu. Bugün ise İl Genel Meclis Toplantı Salonu’nda noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.
Kura çekimini uygulama sınavını geçen adaylar kendileri yaptı. Adaylar çektikleri kura da kendilerinin asıl veya yedek olduğunu belirledi. 32 kişilik kadro için Özel İdareye bin 500 kişi iş başvurusunda bulunmuş 700'ünün müracaatı kabul edilerek 128 kişinin ismi noter kurası ile tespit edilmiş ve uygulama sınavına tabi tutulmuştı. Adaletli bir kura çekimi olduğunu belirten İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, “ İl Özel İdaresi’ne 32 adet iş makinası operatör ve şoför alımı için daha önceden yaklaşık bin 500 kişi müracaatta bulundu. Bunların içerisinden 700 kişinin müracaatı kabul oldu. Yine bu 700 kişi içerisinde de noter huzurunda 128 kişi kura çekimi ile belirlendi. Daha sonra burada kurulan komisyon gözetiminde uygulamaya tabii tutulan ve not ortalamasına göre değerlendirilen kişiler bugün burada yine noter huzurunda bizzat kendileri kuralarını çekti. İsmi çıkanlara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kurada asil olarak isminin çıktığını ve çok heyecanlı olduğunu dile getiren Turgay Kaya, “ Bugün İl Özel İdaresi’nde son kura çekimi vardı ve bu da noter huzurunda oluyordu. Heyecanla bekliyorduk. İsmimizin çıkması ile birlikte asil veya yedek olmamızı kendimiz belirliyorduk. Şans bize güldü. Her şey nasip ve kısmet diyelim. Ben ve ailem için inşallah her şeyin hayırlısı olur” şeklinde konuştu.
Yeğenin isminin çıktığını aktaran Mikdat Dağoğlu ise, adaletli bir kura çekiminin olduğundan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
İşe alınacak adaylar, kendileri kura çekti
İLGİLİ VİDEOLAR
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Antalyaspor, Fredy Ribeiro ile 3 1 yıllık sözleşme imzaladı
29 Ağustos 2021 Pazar
Fethiye’de iki kafe alev alev yandı
29 Ağustos 2021 Pazar
Esenyurt TEM bağlantı yolunda kamyon alev alev yandı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
- Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadağ'da resmi törenle karşılandı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Aksaray’da tramvay ile peron arasına sıkışan adamı itfaiye kurtardı
27 Ağustos 2021 Cuma
UEFA Avrupa Ligi kuraları çekildi
27 Ağustos 2021 Cuma
Adada kullanılan biçerdöverler dubalarla suda yüzdürülüp kıyıya taşındı
27 Ağustos 2021 Cuma
Küçükçekmece’de trafik ışığına çarpan araç takla attı: 2 yaralı
26 Ağustos 2021 Perşembe