Başkan adayı Yıldırım’ın tekstil atölyesi ziyareti
-MHP irtibat bürosu açılışı
-Yıldırım’ın konuşması
( İSTANBUL )- “Binali Yıldırım, İstanbul için bir şans”- Yıldırım, MHP irtibat bürosunun açılışına katıldı İSTANBUL
- CHP’li belediyelerin İstanbul’da bir dönem çöpleri temizleyemediğini ve İstanbulluların kirli hava nedeniyle gaz maskesi kullandığını hatırlatan AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, “Yani böyle bir anlayış şimdi gelmiş, İstanbul’u idare etmek için yine soyunmuş falan, bir de adına millet ittifakı diyorlar, millet kim, siz kim” dedi.
Seçim çalışmalarını gün boyunca yaptığı ziyaretlerle sürdüren Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, MHP Ümraniye İlçe Teşkilatı’nın İstiklal Mahallesi’nde açtığı seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.
Burada bir konuşma yapan Yıldırım, Cumhur İttifakı’nın Türkiye için önemine değindi ve ittifak olarak daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi.
Son olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde ulaşılan oy oranlarına değinen Yıldırım, “Bu seçime mahalli seçim olarak bakmamamız lazım. Yüzde 56 oy aldık biz burada, Türkiye’de yüzde 52 oy aldık. Onun altına düşmemesi lazım. İttifakı kuvvetli şekilde, aynı oylarımızı mutlaka alarak aşmamız lazım ki, yarın cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı rahat Ankara’da hizmet edebilsin. Türkiye rahatlasın. Ekonomisi rahatlasın. Sosyal hali rahatlasın Türkiye’nin. Onun için bu bana göre bir beka meselesi. Bir varlık meselesi. Türkiye’nin varlığı meselesi” şeklinde konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın Cumhur İttifakı’nın oluşmasında önemli katkıları olduğunu ifade eden Yıldırım, “Binali abi bu ittifakın her türlü görüşmelerinde müspet olarak rol almış bir abimiz. İstanbul için de bir şans. İstanbul’da şimdi bir arkadaşımız çıkmış, ben de tanırım arkadaşı ama onun müktesebatı, geçmişi, bu işleri yapmaya falan uygun değil. Binali Yıldırım ile falan teraziye, tahterevalliye koyduğun zaman ufacık kalır CHP’nin adayı. Kesinlikle Binali bey ile teraziye çıkaramayız onu. Halk bunu görüyor zaten. İnşaallah 31 Mart akşamı İstanbul’umuzda Binali Yıldırım, diğer ilçelerimizde Cumhur ittifakı ile birlikte hep beraber, Ümraniye’mizde de inşallah bizlere Ümraniye halkımız oylarını uygun görürlerse, hep beraber bu hizmete devam kararı verilir” ifadelerini kullandı. CHP’li belediyeler döneminde İstanbul’un kirli hava ve çöp yığınlarına mahkum edildiğini anlatan Başkan adayı Yıldırım, “Yani böyle bir anlayış şimdi gelmiş, İstanbul’u idare etmek için yine soyunmuş falan, bir de adına millet ittifakı diyorlar, millet kim siz kim. Millet olmak için bir kere geçmişini unutmamak lazım. Bunların geçmişi ile dertleri yok ki yani. Bunlar kendilerini salon sosyetesi olarak görüyorlar. Halkla bir alakası yok. Anadolu kültürü ile bir alakası yok” dedi.
Suyu ucuzlatmak için İstanbul Büyükşehir Belediye’sine teklifte bulunduklarını ancak CHP’lilerin ve İmamoğlu’nun bu teklife karşı çıktığını hatırlatan Yıldırım, “Şimdi de çıkmış diyor ki, suyu ucuzlatacağım. Yahu, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yani böyle bir şey olur mu. Sen bunu AK Parti bunu belediyede yaptı diye karşı çıkacaksın, şimdi de ben suyu ucuzlatacağım diyeceksin. Bunlar ucuz politikalar” diye konuştu.
İsmet Yıldırım: “Millet kim, siz kim”
İLGİLİ VİDEOLAR
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ'da bir köy mahalle olmak için referanduma gitti
29 Ağustos 2021 Pazar
Aykut Kocaman: “Tam bir kabus senaryosu“
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Kazazedeye yardım ederken minibüsün altında kalan şahıs o anları anlattı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Evlenen çift takılarının bir kısmını afet bölgelerine bağışladı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Tiyatrocudan satılık temiz mezarlık
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Dumlupınar, Zafer Bayramı etkinliklerine hazır
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Türkiye’nin en eski şekercisi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bakan Özer’den ilk resmi ziyaretinde okul açıklaması
27 Ağustos 2021 Cuma