Uygulamadan görüntüler
( İSTANBUL )- Kadıköy'de "Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu" uygulaması gerçekleştirildi İSTANBUL
- İstanbul polisi Kadıköy'de, "Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu" ismini verdikleri narkotik operasyonu gerçekleştirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğünce, Kadıköy'de narkotik operasyonu gerçekleştirildi.
"Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu" ismi verilen operasyona, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Foto Film Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Havacılık Şube Müdürlükleri de katıldı.
Operasyon kapsamında Kadıköy Fikirtepe'nin ara sokaklarında ve şüpheli görülen adreslerde aramalar yapıldı. Ekipler şüpheli gördükleri şahısları durdurarak Genel Bilgi Toplama (GBT) taraması yaptı. Ekiplerce aranan bir ikamette 2 adet şırınga ve bonzai maddesi ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs ise gözaltına alındı.
İstanbul polisinden Kadıköy'de narkotik operasyonu
İLGİLİ VİDEOLAR

İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı

Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı

Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi

Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi

Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi

Sürücünün araçtan fırlayıp hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında
30 Ağustos 2021 Pazartesi

Taksim'de otel çalışanının uykusunu fırsat bilen iki hırsız kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi

Vatan Caddesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi

Bursa'da düğünde kavga çıktı, ortalık savaş alanına döndü
30 Ağustos 2021 Pazartesi

Taksim'de otel çalışanının uykusunu fırsat bilen iki hırsız kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi