İşte İhsanoğlu’nu Parlatma Operasyonunun Detayları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu parlatma operasyonunun detaylarını canlı yayında açıkladı.
Beyaz TV ekranlarında Erkan Tan'ın sunuculuğunu yaptığı Şamil Tayyar'ın gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu'Son Söz' isimli canlı yayın programına bu hafta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek konuk oldu.

'İhsanoğlu baronların adayı'

Programda Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun konuşulduğu sırada İhsanoğlu'nun CHP'nin değil baronların adayı olduğunu ve Hürriyet Gazetesi'nin de attığı manşetlerle İhsanoğlu'na parlatma operasyonu yaptığını söyledi. Gökçek, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olacağına çok önceden karar verildiğini de sözlerine ekledi.

Tevfik Diker'in Aralık 2013 tarihinde daha cumhurbaşkanı adayı ortaya çıkmadan 6 7 ay önce basılmış olan'Kurtlar Medyası' kitabında yazanları okuyan Gökçek kitapta bahsedilen Hürriyet Gazetesi'nde 2009 tarihinde yayınlanmış olan gazete manşetlerini izleyicilere sundu.

'Ergün Diler'de yazmış'

Takvim Gazetesi'nin yazarlarından biri olan Ergün Diler'in'de cumhurbaşkanlığı ile ilgili hiçbir isim geçmezken bir yazı yayınladığını belirten Gökçek, Diler'in yazısında yazdığı gibi Hürriyet Gazetesi'nin Ekmeleddin İhsanoğlu'nu manşetten ön plana çıkartmaya başladığını söyledi.

'1 Şubat 2011'de sürmanşet olmuş'

Hürriyet Gazetesi'nin özellikle manşetten Ekmeleddin İhsanoğlu'nu ön plana çıkartmaya başladığını ve devamlı empoze ederek şişirdiğini belirten Gökçek, “1 Şubat 2011 tarihinde Ekmeleddin İhsanoğlu manşet olmuş. Bir İslam konferansı başkanı böyle sürmanşet ediliyor.” dedi.



10 Ocak 2011



4 Ekim 2009



Kılıçdaroğlu'nun iradesi “Tırişkadan masal”

İhsanoğlu'nun bir organizasyon neticesinde ortaya çıkan bir aday olduğunu söyleyen Gökçek, “Yani Kılıçdaroğlu'nun iradesi filan resmen “Tırişkadan masal”. Yok, efendim tespit etmiş, temas kurmuş ne teması emrettiler yapıyorsun bu kadar. “ dedi.

4 Ekim 2009



Samimiyet resmi



Ertuğrul Özkök'ün Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili 5 tane yazısını bulduğunu belirten Gökçek o belgeleri de tek tek Canlı yayında izleyiciye sundu.

4 Ocak 2011



10 Nisan 2012


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile