İstanbul Bayrampaşa metro durağının yan yolunda bir patlama meydana geldi. İstanbul'un bir çok noktasında duyulan patlamanın yol kenarına yerleştirilen bombadan kaynaklandığı öğrenildi. İlk gelen bilgilere göre yaralılar var. Yenikapı-Havaalanı ve Kirazlı metro seferleri karşılıklı olarak durduruldu. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi.​

İstanbul Bayrampaşa metrosu yakınlarında bir patlama meydana geldi. Vatandaşlar bomba paniği yaşadı. Patlama sesi diğer semtlerden de duyuldu. Metro seferleri durduruldu. Patlamanın bir araç içindeki bombadan kaynaklandığı bildirildi. İlk bilgilere göre iki yaralı var.

Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi.
Patlamanın olduğu bölgede polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Bölgeden araç ve yaya geçişine izin verilmiyor.
Patlama dolayısıyla bir metro aracının camının kırıldığı ve bu nedenle yolcuların tahliye edildiği öğrenildi.


Yaralının kimliği belli oldu
Bayrampaşa'daki patlamada yaralanan Adnan Yalçın (36), Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi.
Patlama dolayısıyla metro seferleri tek hat üzerinden Aksaray ve havalimanı istikametine kısa süreli gecikmeyle yapılıyor.


BÖLGEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ


Patlamanın olduğu bölgede polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Bölgeden araç ve yaya geçişine izin verilmiyor.



VALİDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı' ifadelerini kullandı.


CAMLAR KIRILDI, YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ


AA patlama nedeniyle bir metro aracının camlarının kırıldığını ve yolcuların tahliye edildiğini duyurdu.

SEFERLER DURDURULDU


Patlama sonrası metro seferleri iki yönlü olarak durduruldu. İlerleyen dakikalarda İBB yetkililerince yapılan açıklamada seferlerin tek hat üzerinden yapılmaya başlandığı ifade edildi.




İşte patlama anı!

İstanbul Bayrampaşa metrosu yakınlarındaki üst geçide bırakılan bombanın patlaması sonucu 1 kişi yaralandı. Patlama anı saniye saniye kameralara yansıdı...
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile