Manüel ve akülü tekerlekli sandalyeler
-Engelliler genel detay
-Doğum günü partisi
-Sandalyelerin dağıtımı
-Hakan Görgülü röp
-Başkan Erkoç açıklama
( KAHRAMANMARAŞ )- Büyükşehir Belediyesi 67 engelliye manuel ve akülü tekerlekli sandalye ile medikal malzeme yardımında bulundu- Zihinsel engelli Hakan Görgülü’nün doğum günü mehteran eşliğinde kutlandı KAHRAMANMARAŞ
- Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 67 engelliye manuel ve akülü tekerlekli sandalye ile medikal malzeme yardımında bulundu. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikte 5 akülü araba, 4 özel tertibatlı yetişkin sandalyesi, 3 özel tertibatlı çocuk sandalyesi, 10 çocuk manüel sandalyesi, 35 manuel yetişkin sandalyesi, 10 hasta yatağı ile medikal malzemeler teslim edildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, burada yaptığı konuşmada, aşılmayan engelin gönüllerdeki engel olduğunu ve engellerin de sevgi yoluyla açılacağını söyledi.
Engelli annelerin çocuklarına sevgiyle yaklaşıp saçlarını süpürge ettiğini söyleyen Başkan Erkoç, katılımcılardan da helallik istedi. Erkoç, “En büyük engel, gönüllerdeki engel diyorum. İnsanları kucaklayalım, gönüllerdeki engelin kalkması için hep beraber vesile olalım inşallah. Sevgi çoğaldıkça, samimiyet çoğaldıkça gönüllerdeki engele sirayet eder onlarda kalkar. Aşılmayan engel gönüllerdeki, vicdanlardaki ve yüreklerdeki engeldir. Diğerlerinin hepsinin aşılacağı inancındayım. Burada eli öpülesi annelerimiz var. Çocukları için saçlarını süpürge eden annelerimizin de ellerinden öpüyorum. Onların bu sevgi ve fedakarlıkları tüm topluma sirayet edeceği ve engelleri aşacağı inancındayım. Belki görevimizi yerine getiremediysek te görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Böyle toplu programlar bundan sonra olmayacak. Hepiniz haklarınızı helal edin” dedi.
Programda zihinsel engelli Hakan Görgülü’nün 21’inci doğum günü kutlandı. Engellilerden oluşan mehteran eşliğinde Görgülü doğum günü pastasını Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ile birlikte kesti. Doğum gününün kutlanmasına sevinen zihinsel engelli Hakan Görgülü, “Benim doğum günümü kutladılar. Büyükşehir belediye başkanımıza, engelliler şube müdürümüze ve katılımcı herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (HLL-
Kahramanmaraş’ta 67 engelli akülü arabalarla sevindirildi
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkan Çerçioğlu ve Günel gençlerle bir araya geldi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Başkan Yılmaz’dan Anıtkabir ziyareti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO'lu müzik şehri Kırşehir’de ‘Müzik Durakları’ oluşturuldu
29 Ağustos 2021 Pazar
Komşusu tarafından dövülen mağdur kadın Cumhurbaşkanına seslendi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bakan Yanık; “99’dan sonra çok afet oldu hatırlamıyoruz çünkü hemen müdahale edildi”
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Müge Anlı 14’üncü sezonuyla ekranlara geri dönüyor
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Eskiden ok atılıyordu şimdi silah... 8 asırlık gelenek 2300 metrelik zirvede yaşatıldı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: “Yangınlarda bir dayanışma kültürü sergilendi”
27 Ağustos 2021 Cuma
Pendik’te ‘Anadolu Kahve Festivali’ kapılarını ziyaretçilere açtı
27 Ağustos 2021 Cuma
Engelli gencin basketbol hayali gerçek oldu
27 Ağustos 2021 Cuma