Karacan: '2019 süreci ülkemiz için borcumuzu ödeyebileceğimiz bir fırsat'' - ELAZIĞ

Karacan: "2019 süreci ülkemiz için borcumuzu ödeyebileceğimiz bir fırsat'' - ELAZIĞ - AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan'ın Elazığ Valiliği'ni ziyareti - AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan'ın AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyareti - AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan'ın konuşmaları - AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan'ın sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelmesiAK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Karacan: - "2019 süreci ülkemiz için borcumuzu ödeyebileceğimiz bir fırsat. Kim için? Kendimiz için değil, geleceğimiz, çocuklarımız ve torunlarımız için"ELAZIĞ (AA) - AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan, "2019 süreci ülkemiz için borcumuzu ödeyebileceğimiz bir fırsat. Kim için? Kendimiz için değil, geleceğimiz, çocuklarımız ve torunlarımız için."dedi.
Kentte temaslarda bulunan Karacan, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ı ziyaret etti ve AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.Partililere hitap eden Karacan, sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak kentteki STK'lerin 2019 seçimine giden süreçte taleplerini dinlemek üzere geldiğini söyledi.

Sivil toplum örgütleri ile görüşmelerinin ardından alacakları bilgileri Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ileteceklerini ifade eden Karacan, "2019 süreci ülkemiz için borcumuzu ödeyebileceğimiz bir fırsat. Kim için? Kendimiz için değil, geleceğimiz, çocuklarımız ve torunlarımız için." diye konuştu.
- "Güçlü bir liderimiz ve güçlü bir Türkiye ekonomimiz var"Karacan, birçok ülkenin, büyümesini ve güçlenmesine engel olmak için Türkiye üzerinde çeşitli operasyonlar yaptığına işaret etti.Tüm engellemelere rağmen daha güçlü bir Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Karacan, şöyle konuştu:"Bunda başarılı olabildiler mi? Olamadılar. Tam tersi daha güçlenerek geldik, liderimiz daha da güçlendi. MİT tırlarıyla başladı,17 - 25 Aralık, Gezi eylemleri ve 15 Temmuz ile devam etti. Şimdi ise ekonomi üzerinden bir algı yapmaya çalışıyorlar. Allah'ın izniyle Türkiye'nin ekonomisi sapasağlam ve dimdik ayakta. Güçlü bir liderimiz ve güçlü bir Türkiye ekonomimiz var. Eskisi gibi günlük aşağı inen yukarı çıkan, sabahleyin farklı, akşam farklı olan bir ülke yok. Ama buna rağmen yine operasyonlar için uğraşıyorlar."Karacan daha sonra Kültür Park Mamurat'ül Aziz Toplantı Salonu'nda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile düzenlenen toplantıya katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile