Karadağ'daki ABD büyükelçiliğine bombalı saldırı - PODGORİCA
: - ABD Büyükelçiliği binasından genel görüntüler - Olay yerinde güvenlik önlemi detayları - Saldırgan, ABD'nin Podgorica Büyükelçiliğine el bombası attıktan sonra intihar ettiPODGORİCA (AA) - Karadağ 'ın başkenti Podgorica'daki ABD Büyükelçiliği binasına el bombasıyla saldırı düzenlendi.
Kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan, gece yarısından sonra büyükelçilik binasına el bombası attıktan sonra üstündeki patlayıcıyı patlatarak intihar etti.Saldırıda can ya da mal kaybı olmadı. Karadağ hükümeti, yaptığı açıklamada gece yarısından yarım saat kadar sonra düzenlenen saldırı ile ilgili incelemelerin polis ve savcılık makamları tarafından sürdürüldüğünü belirtti.
Büyükelçilik Sözcüsü Jeff Adler de Karadağ medyasına yaptığı açıklamada saldırganın kimliğinin tespit edilmesi için polis ile iş birliği içinde çalıştıklarını aktardı.Ülke medyasındaki haberlere göre saldırgan, el bombasını büyükelçilik duvarının üzerinden içeri attı.
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkent’te eski eş cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Hatay’da mobilya atölyesinin çatı katında yangın çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Terör örgütü PKK'dan Afrin’e saldırı: 6 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Malazgirt Zafer Kupası Yol Yarışları
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İzmir'de parkta işlenen cinayetin sebebi belli oldu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Taksi ters yönden geldi, yavaşlayan İETT otobüsüne hafriyat kamyonu çarptı: 2 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zaferi için asker, polis, engelli ve akademisyenler birlikte daldılar
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Kabil'de roket fırlatılan araç alev aldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Pakistan’da hükümet karşıtı protesto
30 Ağustos 2021 Pazartesi