Kurtlar Vadisi Pusu'nun 180. bölümüne Lale Zara'nın öldürülmesi damgasını vurdu. Lale Zara'yı öldürme görevi Sencer tarafından Akif'e verildi. Akif Zara'nın ders verdiği salonun koridorunda infazı gerçekleştirdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin180. bölümüne Lale Zara'nın öldürülmesi damgasını vurdu. Aksaçlı olan Sencer, devletin dış politikasında radikal değişikliklere giderken, sürmekte olan müzakere sürecini de sekteye uğratmak için sansasyonel bir eylem planladı: Lale Zara öldürüldü.

Lale Zara'yı öldürme görevi Sencer tarafından Akif'e verildi. Zara'nın ders verdiği salona giden Akif, Lale Zara'nın adamlarıyla karşılaştı.

Zara'nın adamı, 'Lale başkan ders başladıktan sonra girilmesine müsade etmiyor ' dedi.

Akif Başkanı dinleyebilmek için Gebze'den geldiklerini söleyince Zara'nın adamı 'Bir daha gelirsiniz. Sizi bırkırsaka başkan size de bize de fırça atar ' diye çıkıştı.

Akif, 'Rahat ol bundan sonra kimseye fırça atamayacak ' deyince Lale Zara'nın adamı 'Sen ne biçim konuşuyorsun ' diye saldırıya geçti ancak Akif adamları etkisiz hale getirdi.

Sesler üzerine sınıftan çıkan Lale Zara infaz edildi. BEYAZ GAZETE

Karadayı Bölüm: Komiser Yasin, Mahir Kara'ya Yardım Ediyor

Karadayı 16. bölüm özeti:

Feride, Ayten'in gelişinden sonra Mahir'le arasına duvar örer. Mahir ilk kez Feride'yi kaybetmekten korkar ve duygularını dillendirmek ister.

Mahir, Yasin'den davanın seyrini değiştirebilecek bir bilgi edinir. Yasin, Serra'nın ilk ifadesinin değiştiğini görmüştür. Mahir bu bilgiyi araştırırken Turgut da Nazif'in ilk cinayet dosyasının peşine düşer.

Melih'in Nazif'le yaptığı röportajın değiştirilerek yayınlanması herkesi şok eder. Melih, Kara ailesinden özür dilemek ister ve hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile