Polisin olay yerinde çalışma yapması
-Şahsın vesikalık fotoğrafı
( KARAMAN ) KARAMAN
- Karaman’da kanlar için yerde hareketsiz bulunan şahsın sağlık durumu ciddiyetini korurken polis olayı çok yönlü soruşturuyor. Olay, gece saat 02.30 sıralarında Yeni Mahalle 302 Sokak’ta meydana geldi. Sokaktan silah sesleri gelmesi üzerine evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşlar yerde kanlar içerisinde yatan bir şahsı gördü. Bunun üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.
Olay yerine gelen sağlık ekibi şahsı alarak Karaman Devlet Hastanesine götürdü. Şahsın yapılan kontrollerinde beli ve kalçasında kırık, kafasında da kurşun izine benzeyen delik görüldü.
Polis yaptığı araştırmada şahsın 27 yaşında Cemal A., olduğunu belirledi. Olay yeri inceleme ekibi yaptığı çalışmada bir adet tabanca ile 5 adet boş kovan buldu. İddiaya göre, şahsın yerde hareketsiz bulunduğu binanın 3. katına çatıdan çeşme hortumuyla girmek isterken, yere düştüğü öne sürüldü. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor.
Karaman’da yerde hareketsiz bulunan kişi hastaneye kaldırıldı
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Kamyonete arkadan çarpan otomobil alev aldı: 1 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Başkent’te eski eş cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Mahalleli zehirlenen canlar için ayağa kalktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Manisa’da 5 araçlı zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kıbrıs gazisi dualarla son yolculuğuna uğurlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi