Ailelerin bulunduğu parkın üzerinde uçan kartal, yerde oturan bir çocuğu kaçırmaya çalıştı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Kanada'da eşine az rastlanan bir olay yaşandı. Ailelerin bulunduğu parkın üzerinde uçan kartal, yerde oturan bir çocuğu kaçırmaya çalıştı. Yaşananlar saniye saniye amatör kameraya yansıdı.

Dehşet dolu anlar, dün ülkenin ikinci büyük şehri Montreal'deki parkta yaşandı. Bölgenin üzerinde uçan yabani kartal, yerde oturan bir çocuğa doğru dalış yaptı. Pençeleriyle “avını” yakalayan vahşi kuş, şaşkına dönen çocuğu havaya kaldırdı. Çevredekilerin şaşkın bakışları altında bir süre çocuğu havada sürükleyen kartal, ağırlığa dayanamayınca avını yere bıraktı. Görüntüyü çeken kişi de kartalın beklenmedik bu hareketini görünce çocuğa doğru koşmaya başladı.

Çocuğu kaçıramayan kartal, hızla uçarak olay yerinden uzaklaştı. Korku ve paniğe kapılan çocuğun ağladığı görüldü.

Kartal Bebeği Böyle Aldı

Quebec eyaletinin en büyük kenti Montreal'da oğluyla parkta güzel bir gün geçireceğini düşünen Kanadalı baba büyük bir şok yaşadı. Babanın birşeylerle uğraştığı sırada çimlerin üzerinde oturan küçük yaştaki çocuğa sinsice yaklaşan devasa Altın Kartal onu pençelerinin arasına alarak götürmeye çalıştı. Küçük çocuğun ağırlığını daha fazla taşıyamayan kartal şans eseri fazla yükselemeden çocuğu bıraktı. Küçük çocuk yara almadı. İşte akıllara durgunluk veren o görüntüler

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Kartal çocuğu kaptı

20 Aralık 2012 Perşembe

Kartal bebeği kaptı...

20 Aralık 2012 Perşembe

Kartal çocuğu avladı

20 Aralık 2012 Perşembe

Kartalın bebeğe saldırdığı an

20 Aralık 2012 Perşembe

Kartal çocuğu kapıyordu

20 Aralık 2012 Perşembe

Kartal çocuğu kaçırmak istedi

20 Aralık 2012 Perşembe

İLGİLİ VİDEOLAR

Bisiklet Üzerinde Yaşayan Adam

11 Şubat 2012 Cumartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile