Tabuttan görüntü
-Arkadaşları ile röportaj
-Babasının namaza durmasından görüntü
-Cenazenin taşınması
( İSTANBUL ) İSTANBUL
- Arnavutköy'deki okul servisinin karıştığı feci kazada hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi İrem Öztürk, ailesinin ve sınıf arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı. Kaza, dün akşamüstü Arnavutköy'de meydana gelmişti. Arnavutköy'de bir lisede okuyan öğrencileri taşıyan servis arabası bir araçla çarpışmış çok sayıda öğrenci yaralanmış, lise son sınıf öğrencisi İrem Öztürk ise hayatını kaybetmişti. Öztürk bugün Hadımköy Hadımbaba Camii'nde düzenlenen ikindi namazı sonrası cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Öztürk ailesi ve yakın arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda seveni katıldı.
Baba Öztürk kızının cenazesi başında uzun süre gözyaşı döktü ve annesi Zeliha Öztürk ve ağabeyi İsa Öztürk cenazede sırasında ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.
Cenazede İrem'i anlatan yakın arkadaşları, derslerinde başarılı bir öğrenci olduğunu, tek amacının iyi bir üniversite kazanmak olduğunu söyledi.
Genç İrem'in cenazesi, namazın kılınması ve helallik alınmasının ardından defnedilmek üzere Hadımköy mezarlığına götürüldü.
Kazada ölen liseli İrem gözyaşlarıyla son yolcuğuna uğurlandı
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkan Böcek'ten, ağabeyine son görev
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kahramanmaraş’ta down sendromlu çocukların 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Şehidin cenazesi memleketi Trabzon’a getirildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Korona virüsten hayatını kaybeden 92 yaşındaki Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
TADDEF 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Karabağ Zaferi anısına ücretsiz kitap dağıttı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nda komandolar caddeleri inletti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Bayramında 60 metrelik bayrakla yürüdüler
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Büyük zaferin kahramanları dualarla anıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi