Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın bıçaklanma anı mobese kamerasına yansıdı.

Görüntülerde metrobüs durağına arkadaşını bırakan zanlı Yusuf Ortak, çıkışta Fenerbahçe taraftarları ile tartışıyor. Bıçağını çıkararak sallamaya başlayan Ortak, bir süre Fenerbahçe taraftarlarını kovalıyor. Ortak bu sırada Burak Yıldırım'ı bıçaklıyor.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dönüşünde Edirnekapı Metrobüs istasyonunda Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın ölümü ile sonuçlanan kavga mobe kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kayıtlar maç sırasında cinayet zanlısı Yusuf Ortak'ın Fatih'te bir kahvehane önünde Galatasaray formalı görüntüsü ile başlıyor.

Arkadaşı ile birlikte Fevzipaşa Caddesi'nde yürüyen Ortak, Edirnekapı Metrobüs istasyonuna geliyor. Arkadaşını uğurlayan zanlı Yusuf Ortak, metrobüs merdivenlerinden çıkan Fenerbahçeli grup ile karşılaşıyor. Bu sırada aralarında Burak Yıldırım'ın da bulunduğu Fenerbahçe taraftarları ile tartışan Ortak, bıçağını çıkartarak sallamaya başlıyor. Fenerli taraftarları kovalayan Ortak, Burak Yıldırım'ı bıçaklıyor. Ortak son olarak cinayet sonrası Galatasaray formasını çıkarmış bir şeklide görülüyor.

POLİS SARAİ SİERRA CİNAYETİNDE UYGULADIĞI YÖNTEMİ İZLEDİ


Olay sonrası güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen polis, Yusuf Ortak'ın görüntülerine ulaştı. ABD'li turist Sarai Sierra cinayetinde uyguladığı yöntemle güvenlik kameralarını cinayet saatinde geriye doğru giderek saatlerce izleyen polis, zanlı Yusuf Ortak'ın kan izini takip etti. Yusuf Ortak'ın benzi istasyonuna girdiğini belirleyen polis, izleri takip ederek cinayeti aydınlattı.

Kelimeler Ertem Şener'in boğazına düğümlendi

Türkiye bir kez daha futbol terörü ile karşı karşıya kaldı. Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle biten gergin derbi sonrasında olaylar durulmak bilmedi.
Fenerbahçeli bir taraftar İstanbul Edirnekapı metrobüs durağında bıçaklanarak öldürüldü. Üzücü haberi canlı yayında veren Ertem Şener ise duygulu anlar yaşadı.

SESİ TİTREDİ VE..
Ertem Şener, kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybeden Burak Yıldırım 'ın ölüm haberine ilişkin dair haberi izleyicilere aktarırken sesi titremeye başladı. Toparlama ümidiyle haberleri aktarmaya devam eden Şener, daha fazla dayanamadı ve programa sona erdirdi. Şener “3-0 olsa ne olur, 5-0 olsa ne olur, 8-0 olsa ne olur? Bu akşam bizi bağışlayın, artık bu dakika itibariyle bir konuşma olmaz. Bunun üstüne yorum yapmamamız lazım. 19 yaşındaki bir çocuk çıkarken annesinin, babasının duasıyla çıkıyor. Annesiyle babası cesedini almaya gidiyor. Allah rahmet eylesin. Yani yapacak bir şey yok. Herkese iyi geceeler.” dedi.

Burak Yıldırım'ın Fotoğrafları İçin Tıklayın

BEYAZ GAZETE

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Katil zanlısı yakalandı

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Taraftar cinayeti kamerada

15 Mayıs 2013 Çarşamba

''Volkan anneme küfür etti''

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Cinayeti itiraf etti

15 Mayıs 2013 Çarşamba

O cinayet böyle işlendi

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Taraftar cinayeti kamerada

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Burak'ın katili yakalandı

15 Mayıs 2013 Çarşamba

'7 numaralı Yusuf' yakalandı

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Derbide işlenen cinayet

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Katil holigan yakalandı

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile