Kılıçdaroğlu Esad’ın Enformasyon Bakanı'dır

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu ' nun Esad ' a çalıştığını ve Esad ' ın Enformasyon Bakanı olduğunu iddia etti.

Beyaz TV ' de yayınlanan Erkan Tan ' la Tartışalım programına bu hafta CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hikmet Genç konuk oldu.

Gündemdeki konuların değerlendirildiği programda Savcı Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu ' nun dün akşam katıldığı bir programdaki, “1.5 milyon Suriyeliyi Türkiye ' ye kabul etmek vatana ihanettir” sözlerini çok sert bir dille eleştirdi.

Sayan programda Kılıçdaroğlu ' nun Esad ' a çalıştığını ve Esad ' ın Enformasyon Bakanı olduğunu da iddia etti.

Kılıçdaroğlu ' nun bu ülke için de CHP için de yüz yılın felaketi olduğunu söyleyen Sayan, “Adam dün televizyona çıkmış, Suriye ' den gelen 1.5 milyon insanı kabul etmek vatana ihanettir, diyor” ifadelerini kullandı.

Erkan Tan ' ın, “Dili sürçtü ama sonradüzeltti” demesi üzerine Sayan, “Liderlerin dili sürçmez, sürçerse hesabını öderler. Kılıçdaroğlu'nun dün söyledikleri gaf değildi. Bilerek, planlayarak söylemiştir, Ahmet Hakan ' ın müdahalesiyle düzeltmeye çalışmıştır” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU ESAD ' IN ENFORMASYON BAKANI'DIR

Savcı Sayan sözlerini şöyle tamamladı:

“Kılıçdaroğlu Esad ' ın güvenliğinden başka bir şey düşünmüyor. TBMM ' den tezkere çıkıyor, tezkere Esad ' a uzandığı için hayır diyor. 15 gün sonra Esad ' la ilgili bölümü çıkarın evet diyeyim diyor. Suriye ' de ölen 200 bin insanın Türkiye ' de akrabası yok mu? Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Kılıçdaroğlu Esad için çalışıyor, Esad ' ın Enformasyon Bakanı'dır. CHP ' nin genel başkanı değildir”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile