Kılıçdaroğlu siyasetin en seviyesiz ve en terbiyesiz adamıdır

Ak Parti Mlletvekili Şamil Tayyar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki skandal sözlerine ağır yanıt verdi.
Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu 'Son Söz' programına konuk olan Şamil Tayyar, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi.

EN TERBİYESİZ, EN SEVİYESİZ ADAMIDIR

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör bozuntusu' sözlerini sarfeden CHP lideri Kılıçdaroğlu için ' Cumhurbaşkanına ağza alınmayacak laflar ediyor, soruşturma açılınca da tepki gösteriyor. Kılıçdaroğlu siyaset tarihinin en seviyesiz en terbiyesiz adamıdır.' dedi.

CHP KENDİ TARİHİNE BAKSIN

Şamil Tayyar şu ifadeleri kullandı;

Kılıçdaroğlu Diktatör arıyorsa, Chp'nin tarihini karıştırıp baksın. En az bir iki tane diktatör görecektir. CHP'nin kirli geçmişi partinin boynunda asılı kaldığı sürece asla ve asla iktidar alternatifi olamazlar.

CHP TEK BAŞINA SEÇİME GİRSE BİLE...

Kılıçdaroğlu'yla ilgili iddialı sözler sarf eden Tayyar ' Bütün siyasi partiler yasaklansa, CHP Kemal Kılıçdaroğlu ile seçime girse, alacağı oy %25'i geçmez.' diye konuştu.

CHP'nin yeni parti meclisini de değerlendiren Tayyar ' Chp parti meclisinin kadroları, Rusya - Suriye - İran ittifakının izdüşümü gibidir.' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE

Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na olay benzetme
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile