Sempatik şarkıcı Pınar Dilşeker, oğlunun anneler gününde yaptığı sürprizi anlattı...

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz 'ın Sultanı programına katılan Pınar Dilşeker, oğlu Mert Ali 'nin anneler gününde kendisine yaptığı sürprizi anlattı. Oğlunun anneler günü hediyesini vermek için önce takım elbisesini giydiğini söyleyen Dilşeker, oğlunun bir Romeo gibi davrandığını söyleyerek 'Önce takım elbisesini giydi sonra da yere eğilip diz çöktü ' dedi.

Seda Sayan 'ın araya girerek 'Babası da mı Romero bunun ne ' demesiyle eski eşi Çetin Yılmaz 'a selam gönderen Dilşeker, eski eşiyle artık arkadaş gibi olduklarını ve oğulları Mert Ali hakkında konuşabildiklerini de söyledi. Dilşeker 'in bu açıklamalarından sonra ortak bir dil bulabildikleri için sevindiğini söyleyen Seda Sayan ise 'Zaman her şeyin ilacı. Ben onları barıştırabilmek için çok araya girdim. Çetin 'in de Pınar 'ın da tek kaygısı Mert Ali 'ydi ' ' dedi.

Eski eşiyle düzene giren arkadaşılık ilişkilerini anlatan Dilşeker bu dakikalar ardından ise oğlunun sürprizine geri döndü. Oğlu Mert Ali 'nin yere oturup diz çöktüğünü hatırlatan Dilşeker 'Elinde ise kırmızı bir kutu vardı ' diye konuştu. Kırmızı kutuyu açtığında ise tek taş bir yüzükle karşılaştığını anlatan Dilşeker, oğlu Mert Ali 'nin hem kendisine hem de ananesine böyle bir sürpriz yaptığını söyledi.

Kırmızı Kutunun İçinden Ne Çıktı?

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile