- - Kan bağışı yapmak için gelen vatandaşlardan detaylar - Evrak dolduranlar - Vatandaşların kan vermesi - Sağlık Sen Batman Şubesi Başkanı Maruf Yalçın'ın konuşması - AHBAP İl Başkanı Serap Çakı'nın konuşması - Vatandaşlardan Süleyman Demir'in konuşmasıBATMAN (AA) - Batman 'da kan bağışı kampanyası başlatıldı.Kızılay Batman Şubesi, Sağlık Sen Batman Şubesi, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) ile Ahbap Batman İl Yönetimi iş birliğince, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık'ın acil kan bağışı çağrısı üzerine kampanya düzenledi.
Bir alışveriş merkezindeki kampanya doğrultusunda çok sayıda vatandaş kan bağışında bulundu.Sağlık Sen Batman Şubesi Başkanı Maruf Yalçın, kan vermenin önemine değinerek, "Bugün kan ve kök hücre vermek için buradayız. Kızılay'dan kan stoklarının azaldığı yönünde çağrılar yapılıyor. Bu çağrıyla böyle bir kampanya yaptık. Vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi." dedi.
Süleyman Demir ise Kızılay'dan yapılan kan bağışı çağrısı üzerine kan verdiğini belirterek, "Kan ve kök hücreye ihtiyaç varmış. Vatandaş olarak görevimizi yerine getirmeye geldik." dedi
Kızılay'ın kan çağrısına Batman'dan destek
İLGİLİ VİDEOLAR
Açık camı fırsat bilip 200 bin liralık vurgun yapan şahıs kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kahramanmaraş’ta down sendromlu çocukların 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla attı: 6 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Şişli’de çocuklar iklim değişikliğine dikkat çekti
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Yerel Üretici Sokağı’nda yaz bereketi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
TESK Genel Başkanı Palandöken: “Öğrencilerin sağlığını korumak hepimizin görevi”
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bu tarlada satılan tüm sebzeler müşteriler tarafından toplanıyor
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi velileri üzen haber
27 Ağustos 2021 Cuma