Yaşlı adam röp.
-Avukat ile röp.
-Eşi ile röp.
-Arşiv görüntü
-Güvenlik kamera görüntüsü
-Darp anı
( İZMİR )- “Ben genç olsaydım bu duruma düşmezdim”-Avukat Abdülkadir Kılıç: “Muştayla yaralanıyor ve bu silah sayılıyor” İZMİR
- İzmir’de apartman yöneticisi olan ve iddiaya göre 800 TL aidat borcu olan komşusu tarafından dövülen yaşlı adam Enver A., yaşadıklarını anlattı. Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki bir apartmanda yöneticilik yapan Enver A. (70) iddiaya göre, apartmanda oturan komşusu M.A.K. ile aidatları ödememesi üzerine aralarında tartışma çıktı. M.A.K.’nin aidat borcu olduğu yazılı bir kağıt hazırlayan Enver A., bu kağıdı apartman girişindeki panoya astı. Akşam saatlerinde panodaki kağıdı gören M.A.K, öfkelenerek Enver A.’nın dairesine gitti ancak Enver A.'yı evinde bulamadı. Ertesi gün markete gitmek için dairesinden çıkan Enver A., apartman girişinde M.A.K. ile karşılaştı. Enver A.’ya tepki gösteren M.A.K. yaşlı adama saldırdı. Şahıs dakikalarca yaşlı adamı apartman girişinde darp ederken, Enver A.’nın imdadına yoldan geçen bir vatandaş yetişti. Vatandaş kavgayı ayırmaya çalışsa da şahıs yaşlı adamı darp etmeye devam etti. “7-8 aydır aidat vermiyorlardı” Yaşadığı o anları anlatan Enver A., “Ben yöneticiyim. Herkesten aidatları topluyorum. Aidat 100 liraydı. Bunlar 7-8 aydır aidat vermiyorlardı. Ben de duvara iki kişinin ismini astım. Olay bundan ibaret. Sonra bir gün eve geldiler. Üç kişi, annesi babası aşağıdaydı. Kız kardeşi, damatlar ve beni döven çocuk. İçeri giriyorlardı. Ben kendimi korumasam içeriye giriyorlardı. Ondan sonra komşular çıktı, onlar çıkınca ertesi gün kağıdı aldım. Duvara asayım, orada karşılaştık. Vesselam olan biten o orada başladı iş” dedi.
“Genç olsaydım bu duruma düşmezdim” Yere düşünce defalarca komşusu tarafından darp edildiğini ifade eden Enver A., “Ben köy çocuğuyum. O arada ayaklarım dolaşıp ben yere düştükten sonra bir daha kaldırmadı beni. Ben onları evden kovdum diye onların onuruna dokunmuş. Kağıdı da yazınca asınca bunu onur meselesi de yapmış. Aidatı ver, vermiyor. Ben o zaman 5-6 bin masraf yapmışım, her şeyi yaptırmışım oralara. Boya yaptırmışım ,kamera sistemi taktırmışım. E sen vermezsen kim verecek. Ben cebimden karşılarım. 800 TL ödenmemiş borcu vardı. Artık kanun bilir ben söyleyeceğimi söyledim, kimse dövülmek istemez. Ben genç olsaydım bu duruma düşmezdim. Bir denksizlik var arada” diye konuştu.
“Muştayla yaralanıyor ve bu silah sayılıyor” Enver A.’nın avukatı Abdülkadir Kılıç ise hukuki süreci başlattıklarını belirterek, “Kasten yaralama suçu işlemiştir. Yüzde kalıcı iz kalma, aynı zamanda burunda kırık var müvekkilimizin. Her iki halde de iki kez nitelikli halini işlemiş oluyor kasten yaralama suçunu. Bunun için de tutuklanma istemiyle de karakola suç duyurusu için geldik. Gerekli ifademizi vereceğiz. Zaten güvenlik kamera kayıtları da var. Muşta yardımıyla yapıldı yaralama. Bu da zaten bir silah sayılıyor. Gerekli tahkikat yapılacak” ifadelerini kullandı.
Komşusu tarafından darp edilen yaşlı adam konuştu
İLGİLİ VİDEOLAR
Mahalleli zehirlenen canlar için ayağa kalktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Beşiktaş Başkanı Çebi'nin 3.5 milyon TL değerindeki aracını böyle çaldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Esenyurt’ta asansörde şüpheli ölüm
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Komşusu tarafından dövülen mağdur kadın Cumhurbaşkanına seslendi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Husumetlisini silahla yaralayan zanlı tutuklandı
27 Ağustos 2021 Cuma
66 yaşındaki yaşlı adam sokak arasında ölü bulundu
27 Ağustos 2021 Cuma
Balık tutmak için nehire giden yaşlı adam ölü bulundu
27 Ağustos 2021 Cuma
Sürücünün çarpıp kaçtığı yüksek orman mühendisi kazada can verdi
26 Ağustos 2021 Perşembe
Ümraniye’de komşu husumeti: Güvenlik kamerası ile engelli komşusunun evini gözetliyor
25 Ağustos 2021 Çarşamba
'3 yaşındaki kızına alkol içirip fotoğrafını çektirdi', savcılıkta inkar etti
24 Ağustos 2021 Salı