Konya Beyşehir Gölü Kıyılarına 800 Kamyon Kar Takviyesi

Konya ' nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 800 kamyon kasası dolusu karın Beyşehir Gölü kıyılarına bırakıldığını söyleyerek, karla mücadele için gece gündüz demeden çalışan personeline teşekkür etti.

Belediye çalışanlarına Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki şantiyede verdiği yemekle teşekkür eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, çalışanların sosyal haklarının iyileştirilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Başkan Özaltun, Beyşehir ' e son 15 yılın en fazla karının yağdığını vurguladı. Yoğun ve durmadan yağan kara rağmen ekiplerinin hızlı bir şekilde hareket ederek bölgede çok başarılı çalışma sergilediğini anlatan Özaltun, mahalle sayısının 12 ' den 67 ' ye yükselmesine rağmen topyekün bir karla mücadele çalışması yaparak bölgede yaşayan vatandaşları mağdur etmeden öncelik sırasına göre çalışma sergileyerek bir faaliyet yürüttüklerini aktardı.

Beyşehir merkezde yaklaşık 800 kamyon kasası dolusu karı toplayarak yaz döneminde su seviyesi düşen ve kuraklık sıkıntısı çeken Beyşehir Gölü kıyılarına boşalttıklarını belirten Özaltun, bu kar yığınlarının gölün su seviyesine de olumlu katkılar yapacağını ifade etti.

Çalışanlardan aynı fedakarlığı sadece karla mücadelede değil tüm hizmetler noktasında beklediğini kaydeden Özaltun, “Beyşehir Belediyesi personelimle birlikte bizlere bu çalışmalarda destek veren Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairemize bağlı bölge Müdürlüğümüz ve KOSKİ ekiplerimize de çok teşekkür ediyorum. Tepeden tırnağa emeği geçen hepinizden Allah razı olsun. Yeter ki siz dürüst ve fedakarca çalışın, ondan sonrası Allah ' ın izniyle bizden gelecektir. Bundan emin olabilirsiniz. Aynı karla mücadeledeki gibi fedakarlık yaparak tüm alanlarda ve hizmetlerde çalışmaya devam edeceğiz. Sizler fedakarlık yapacaksınız, bizler de özellikle altını çizerek söylüyorum, taşeron personelin sosyal haklarının iyileştirilmesi noktasında kanunların bize verdiği yetkiye göre elimizden ne geliyorsa, sonuna kadar yapacağımın sözünü verdim, bu sözümün de sonuna kadar arkasındayım” diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile