- Çocukların animatörler eşliğinde dans etmeleri balonlarla oynamaları - Yoga yapmaları - LÖSEV Koordinatör Yardımcısı Gamze Berçin Edirne ile röportajLösemi hastası çocuklar için yeni yıl partisi - İzmir 'de düzenlenen yeni yıl partisine katılan 100 çocuk, animatörler eşliğinde eğlendiİZMİR (AA) - Lösemi Çocuklar Vakfınca (LÖSEV) İzmir 'de lösemili çocuklar için yeni yıl kutlaması yapıldı.Bir otelde düzenlenen etkinliğe, LÖSEV desteği alan 100 çocuk katıldı.
Animatörler eşliğinde oyunlar oynayan çocuklar, çalan müzik eşliğinde dans etti. Çocuklar etkinlik sonunda ise yeni yıl pastası kesti.LÖSEV İzmir Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Gamze Berçin Edirne, çocukların moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla yıl içerisinde sürekli etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, bunların birinin de yeni yıl balosu olduğunu söyledi.
Löseminin tedavisinin uzun süreli ve zor geçtiğini aktaran Berçin Edirne, "Bu hastalık sürecinde çocuklarımız moral ve motivasyon açısından da yıpranıyorlar. Araştırmalar gösteriyor ki ilaçlar kadar moral ve motivasyon da tedavilerine olumlu katkı sağlıyor. Hatta bazen ilaçlardan daha ön planda. Biz de LÖSEV olarak böyle özel günlerde çocuklarımızı eğlendireceğimiz etkinlikler yapmaya özen gösteriyoruz." dedi.
Lösemi hastası çocuklar için yeni yıl partisi - İZMİR
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkan Böcek'ten, ağabeyine son görev
30 Ağustos 2021 Pazartesi
15 metrelik şelale, pandemi ve sıcaktan bunalanların ilgi odağı oldu
29 Ağustos 2021 Pazar
Kamptaki öğrenciler dağda aşılarını yaptırdı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Yerli aşı TURKOVAC’ın uygulandığı 10 gönüllüde bir yan etki görülmedi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Saha Koordinatörü Dr. Akar, Vanlı kanaat önderleriyle bir araya geldi
27 Ağustos 2021 Cuma
Mavi kategoriye giren Kocaeli’de, aşı olan vatandaşlardan çağrı
27 Ağustos 2021 Cuma
Hasköy ilçesinde “aşı” seferberliği
27 Ağustos 2021 Cuma
Sağlık ekibi kapı kapı dolaşıp aşı yaptı
27 Ağustos 2021 Cuma