Düzce’de, KOM Şubesi ekipleri, LPG tankeri içerisine zulalanmış 115 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Sigara kaçakçıları akıl almaz yöntemler deniyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, daha önce hurda yığınları arasında, zeytin tenekeleri içinde, otobüste, kargo şirketinde çok sayıda sigara ele geçirmişti.

Bu kez polis, D-100 Karayolu Kaynaşlı ilçesi mevkiinde Y.A. idaresindeki LPG tankerini durdurdu. Tanker arama yapılmak üzere emniyet müdürlüğünün bahçesine getirildi.

Tankerin içerisinde yapılan düzenek polisi şaşırttı. Kaçakçılar tankerin içerisine koydukları 12 kiloluk tüpü tankerin çıkış vanasına hortumla bağlayarak dışarıdan vana açıldığında gaz geliyor ve tankerin içerisinde gaz olduğu sanılıyor.

Polisler son yaptığı operasyonla 150 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiş oldu. Tanker sürücüsü Y.A da gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı .

LPG Tankerinden Kaçak Sigara Çıktı

Düzce ' de KOM Şube ekipleri yaptıkları operasyonla LPG tankeri içerisine zulalanmış 115 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Sigara kaçakçıları akıl olmaz yöntemler deniyorlar. Edinilen bilgilere göre Düzce il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri daha önce hurda yığınları arasında, zeytin tenekeleri içinde, otobüste, kargo şirketinde çok sayıda sigara ele geçirmişti. Bu kez bu kadarı da pes dedirtecek cinstendi. Polis ekipleri D-100 Karayolu Kaynaşlı ilçesi mevkiinde Y.A. idaresindeki LPG tankerini durdurdu. Durdurulan tanker arama yapılmak üzere emniyet müdürlüğünün bahçesine getirildi. Tankerin içersinde yapılan düzenek polise bile pes dedirtti. Kaçakçılar tankerin içersine koydukları 12 kiloluk tüpü tankerin çıkış vanasına hortum ile bağlayarak dışarıdan vana açıldığında gaz geliyor ve tankerin içerisinde gaz olduğu sanılıyor. Polisler son yaptığı operasyonla 150 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiş oldu. Tanker sürücüsü Y.A. ' da polis ekipleri tarafından göz altına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Bu kadarına da pes

15 Mayıs 2012 Salı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile