Old Trafford Stadyumu'ndaki dün akşam 2-1 sonuçlanan maçı yöneten hakem Cüneyt Çakır, Mancherster United’li Fransız oyuncu Nani’ye kırmızı kart verince takımın Teknik Direktörü Alex Fergusan, çılgına döndü.

Old Trafford Stadyumu'ndaki dün akşam 2-1 sonuçlanan maçı yöneten hakem Cüneyt Çakır, Mancherster United 'li Fransız oyuncu Nani 'ye kırmızı kart verince takımın Teknik Direktörü Alex Fergusan, çılgına döndü.

Maç Manchester United'ın 1-0 üstünlüğüyle sürerken orta alana doğru gönderilen yüksek topu kontrol etmek Nani ayağını kaldırdı. Biraz yüksek kalkan Portekizli oyununun ayağı arkasından gelen Arbeloa'nın göğsüne çarptı ve İspanyol oyuncu yerde kaldı.

Faul düdüğünü çalan Cüneyt Çakır, tartışmalı bir karar aldı. Çakır, Nani'ye kırmızı kartını çıkardı ve 56. dakikada Manchester United 10 kişi kaldı. Bu sırada karşılaşma
İngiliz ekibinin hocası Alex Ferguson, futbolcular ve taraftarlar Çakır'ın bu kararına sert tepki gösterdiler.

İngilizlere daha öncede kırmızı vermişti

Cüneyt Çakır, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H grubunda 1-1 biten İngiltere-Ukrayna maçında da İngiliz oyuncu Steven Gerrard'a kırmızı kart göstermişti.

BEYAZ GAZETE

Manchester United 1-0 Real Madrid Gol: Sergio Ramos (K.K)

Manchester United ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi ' nde çeyrek finalinde 1-1'in rövanşında kozlarını Old Trafford'da paylaşıyor. Şampiyonlar Ligi ' nin erken finali olarak nitelendirilen mücadeleyi FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetiyor.

Elit hakemler kategorisinde yer alan ve Avrupa ' daki en iyi 3 hakemden biri olarak gösterilen Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapıyor. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy Maçta ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise Hüseyin Göcek ve Mete Kalkavan yapacak.

Öte yandan bu önemli maç Çakır ' ın uluslararası arenada yönettiği 75. karşılaşma olarak kayıtlara geçiyor...

İŞTE İLK 11'LER:

Manchester United: De Gea, Rafael, Evra, Ferdinand, Vidic, Giggs, Carrick, Nani, Cleverley, Welbeck, Van Persie
Real Madrid: Diego López, Varane, Ramos, Fábio Coentrão, Arbeloa, Khedira, Özil, Xabi Alonso, Di María, Ronaldo, Higuaín

MAÇIN AYRINTILARI

Dk. 47. İkinci yarıya byük baskı ile başlayan Manchester United, Ramos'un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 1-0
İlk yarı 0-0 sona erdi
Dk. 21: Manchester United, maçın en tehlikeli pozisyonunda Welbeck kaleye 3 metreden topu kaleci Lopez'e nişanladı.
Dk.18: Cüneyt Çakır rakibini arkadan çeken Evra'ya sarı kartı gösterdi...
Dk. 11: Maçın ilk büyük tehlikesini Huguain'in ceza sahası çizgisi üzerinden attığı şutla yaşandı...
- Karşılaşmaya Real Madrid başlıyor...

Yarınki Juventus - Celtic maçı da Fırat Aydınus'un

DEVLER Ligi ' nde yarın oynanacak olan Juventus-Celtic maçını Fırat Aydınus yönetecek. İtalya ' da (TSİ) 21.45 ' te başlayacak maçta Aydınus ' un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Tasçıoğlu yapacak. Cem Satman ' ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Barış Şimşek ve Tolga Özkalfa olacak.

ALMANYA'DA ZORLU MAÇ

Gecenin diğer maçında 2-2'nin rövanşında Borussia Dortmund ile Shaktar Donetsk Almanya'da kaşılaşıyor. Aynı saatte başlayan karşılaşmanın skoru;

Borussia Dortmun 2-0 Shaktar Donetsk

GOLLER: Dk. 31 Sanatana, Dk 37 Gotze
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile