Mira mektubuyla, Yaman’ın kalbine dokunur. Yaman kendisine atılan iftirayı, artık Mira için de temizlemek zorundadır.

Medcezir Star Tv

Mira Orkun 'un teklifine nasıl cevap verecek?

Mira mektubuyla, Yaman 'ın kalbine dokunur. Yaman kendisine atılan iftirayı, artık Mira için de temizlemek zorundadır. Ama karşısında sadece Orkun yoktur. Mithat oğlunun itibarını korumak için güçlü bir ortaklık kurar.

Öte yandan Selim adaletin yerini bulması ve Yaman 'ın eve geri dönmesi için uğraşmaya başlar.

Orkun 'un Mira 'ya evlenme teklif etmesi, Beylice ailesinin gündemini kısa süreliğine değiştirir. Sude ve Faruk kızlarının geleceği konusunda ilk kez aynı taraftadır. Mira ise hayatındaki keskin bir dönemeçlerden birindedir. Orkun 'a vereceği cevap bütün hayatını değiştirecektir.

Mira aklındaki sorularla İstanbul 'a döner. Aynı gün Yaman 'ın sınava girdiğini öğrenir. Sınav çıkışında Yaman'ı bir sürpriz beklemektedir.
Asım Şekip Kaya 'nın Orkun 'u kurtarmak için yaptığı plan, Yaman 'a önemli bir karar aldırır. Artık kalesini terk ederek düşmanlarını sevindirmeyecektir.
Mira 'nın dönüşü şerefine düzenlenen partide bütün maskeler düşecektir.

Yayın Günü: 8 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.00

Medcezir Dizisi 11.Bölüm: Yaman İle Mira Sahnesi

Medcezir Dizisi 11. Son Bölüm: Yaman İle Mira Sahnesi... Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir 11. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Medcezir 11. bölümüyle fanatiklerini ekran başına kilitledi. Sevilen dizi Medcezir'in 11. bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Medcezir 11. bölümüne sahne Mira'nın babasını başka biriyle yakaldığı sahne damgasını vurdu. İşte Medcezir dizisinin 11. bölümden kesitler...

Çağatay Ulusoy'un 'Yaman', Serenay Sarıkayan'nın ise 'Mira' karakterini canlandırdığı Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir dün akşam yayınlanan 11. bölümüyle ekranlara geldi. Gizemli bir aşk hikayesini anlatan Medcezir dizisinin 11. bölümde beklenmedik anlar yaşandı. Beğenilerek izlenen Medcezir dizisi bu haftaki bölümde fanatiklerinden tam not almayı başardı.



Medcezir dizisinin dün akşam yayınlanan 11. bölümde yaşanan olaylar...

Yaman Babasından Gelen Mektubun Peşinde!

Yaman Selim ' le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman ' ın cevabını aradığı sorular, Nevin ' in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyle tanışır.

Orkun Yaman ' ı Can Evinden Vurur!

Yaman ' a gönderdiği mektubun ilk dakikadan işe yaraması Orkun ' un cesaretini artırır. Davet gecesinde, Mira ' yla konuşma şansı bulur. Ancak Orkun asıl şovunu yapmak için Yaman ' ın da aralarına katılmasını bekler. Bütün gözler Mira ' yla kendisine çevrildiği anda, Orkun Yaman ' ı can evinden vurur. Öfkesi, bir kere daha Yaman ' ın aleyhine işler. Gecenin gizli galibi ise bir köşede sessizce olanı biteni izleyen Tan olur. Tan ayağına gelen fırsatı kullanır ve Mira ' yı hazırladığı tuzağa doğru çekmeye başlar.

Mira ' yı Bekleyen Tehlike...

Olaylı gecenin ertesinde, Ender ' le kardeşi Sedef arasında başlayan tartışma, hayatlarındaki en derin yaraya değerek sona erer. İki kardeş arasındaki kör düğüm çözüldüğünde, yan etkileri hiç beklemedikleri kadar büyük olur. Sedef ' in düşünmeden başlattığı küçük kıvılcım, Mira ' nın olaylara dahil olmasıyla büyük bir yangına dönüşür. Mira can havliyle Yaman'a koşar ama Yaman ona yardım edemeyecek kadar uzaktadır. Mira yaşadığı hayal kırıklığının etkisiyle çok tehlikeli bir kapıyı çalar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile