Fenerbahçe, uzun süredir transferi için temaslarda bulunduğu milli futbolcu Mehmet Topal ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, Valencia'da forma giyen Mehmet Topal'ı renklerine bağladı.

Fenerbahçe, Valencia kulübüne Mehmet Topal için 4,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Yıldız futbolcu ise yıllık 2 milyon euro garanti ve maç başına 10 bin euro ücret alacak.

Sarı lacivertliler, bu sezon transfer piyasasında fırtına gibi esiyor.

Sezona Hollanda Milli Takımı ve Liverpool'un tecrübeli oyuncusu Dirk Kuyt transferi ile başlayan Fenerbahçe, ardından sol bekte Hasan Ali Kaldırım bombasını patlatmıştı.

Son olarak bugün Valencia'dan Mehmet Topal'ı da renklerine katan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan kadrosunu 3 güçlü isimle takviye etti.

MEHMET TOPAL KİMDİR?

Mevkii: Orta saha
Doğum Tarihi: 3 Mart 1986 (26 yaşında)
Doğum Yeri: Malatya
Oynadığı Takımlar: Çanakkale Dardanelspor, Galatasaray, Valencia
Bu sezonki performansı: 37 maç 2 gol
Milli Takım performansı:
A-Milli: 27 maç 0 gol
U-21: 13 maç 1 gol

"MEHMET TOPAL, EMRE'NİN YERİNİ DOLDURACAK"

İlker Yasin

Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı. Türkiye'de Mehmet profilinde oyuncu az var. Mehmet, çalışkanlığı ile Fenerbahçe'ye çok yararlı olacaktır. Özellikle Alex'in oynadığı maçlarda kendini daha çok gösterecek. Alex'e daha özgür oynama şansı verecektir. İyi transfer. Özellikle Türk olması Fenerbahçe için büyük avantaj. Hayırlı olsun.

Ercan Saatçi
Çok iyi bir transfer. Üstelik Şampiyonlar Ligi tecrübesi var, La Liga tecrübesi de var. Düzgün karakterli biri. Kısa sürede uyum sağlayacaktır. Bence Mehmet Topal yerini buldu. Bundan sonra Mehmet Topal'ın yükselişi başlayacaktır.

Sinan Engin
Çok doğru bir transfer. Mehmet çok iyi futbolcu. Emre'nin de yerini dolduracak.

Selçuk Yula
Mehmet Topal milli takımda da direkt oynayan, İspanya'dan tecrübeli iyi bir oyuncu. Fenerbahçe'nin orta sahası değerini kaybetti Emre'den sonra.. Mehmet'in transferi çok olumlu. Bir yabancı oyuncunun daha alınması gerekiyor. Fenerbahçe'nin en büyük sıkıntısı Emre'nin yerini dolduracak bir Hamit tipinde oyuncunun alınması olacaktır. Kuyt'ın alınması iyi ama onun zenginleştirilmesi gerekir.


Mehmet Topalın Füzesi Adayı Salladı

La Liga'daki temsilcilerimizden Mehmet Topal'ın takımı Valencia, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında deplasmanda Stoke City ile karşılaştı. Valencia, zorlu deplasmandan Mehmet Topal'ın muhteşem golü ile 1 - 0 galip ayrılmayı başardı.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile