Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fethullahçı Terör Örgütü'nün tetikçisi Emre Uslu'nun sosyal medyaya düşen görüntüleri için, "Orada PKK'lılarla birarada. Bu kadar mı saflık olur... Çektiği videoyla kendi kendini rezil etti, ne hakaretler yedi" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, A Haber ekranlarında soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'deki temasları öncesinde provakatörler ortaya çıktı. Gökçek yaşananlarla ilgili, 'Paralel Yapı PKK ile kol kola, PYD ile kol kola. Amerika'da Türkiye aleytarı olan Ermenilerle kol kola' dedi.

'BU KADAR MI SAFLIK OLUR...'


Emre Uslu ile ilgili de konuşan Başkan Gökçek, 'Beni en çok hayrete düşüren ne biliyorsunuz; Emre Uslu diye bir adam var. Aslında adından bile bahsetmek doğru değil, bu zamana kadar da bahsetmedim ama son olayda bahsetmek fayda oldu. Kendi kendini rezil etti. PKK'lılarla birarada, ardından vatandaşın birisi yanına gitti, biraz küfürlü bir konuşma yaptı, ifade etmem mümkün değil. Ama bu kadar mı saflık olur. Kendi çektiği videoyu sosyal medya düşürdü ondan sonra rezil oldu, ne hakaretler yedi' şeklinde konuştu. Melih Gökçek şöyle devam etti:

'Ve dikkat edin yani Amerika'daki Recep Tayyip Erdoğanprotesto eden birtakım kişiler orada Paralel Yapı'ya da karşı. Ama Paralel Yapı bunların kuyruğuna takılmış gidiyor. Bu kadar enteresan bir olay.


ABD'de Emre Uslu'ya Ergenekon tepkisi
'AMERİKA'DA İSTEDİKLERİNİ BAŞARAMADILAR'

Gazeteci Adem Yavuz var; onun atılması ayrı bir olay olarak ortaya çıktı ve gerçekten Amerika'da istediklerini başaramadılar. Neydi en önemli şey; Cumhurbaşkanımız Obama ile görüşmeyecekti. Ama tam tersi Obama ile görüşme oldu. Cumhuriyet Gazetesi başta olmak üzere sol yırtındı, görüşmeyecek diye. Görüşmeseydi de son derece olağan bir şeydi. Neden 50 lider var orada. Bu 50 lider arasında Obama ile görüşemeyenler gönül koyacaktı. Ama buna rağmen Obama Cumhurbaşkanımızla görüştü.'

Melih Gökçek: CHP Alevi bir parti oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek A Haber'de gündeme ilişkin soruları cevapladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile