Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'na Artvin saldırısını FETÖ'nün düzenlettirdiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan Artvin saldırısıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Gökçek, 'Yeni Kapı Ruhu'nda Kılıçdaroğlu'nun ne kadar samimi olup olmadığı sorusuna, 'Belki samimiydi. Samimi değildi demeyelim. İçinden gelmeye gelmeye yaptı, mecburiyetten yaptı. Ama söylediklerine de bir noktada inandı. Çünkü FETÖ'nün yaptığını gördü' yanıtını verdi. Başkan Gökçek şöyle devam etti:

'Gördü de ne oldu? Kılıçdaroğlu'na Artvin'de suikast girişimi yapıldı. Resmen ölümden döndü. Suikast neticesinde öldürmek istediler. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu'nu korkuttular, ölüm korkusunu tattırdılar. Dediler ki; 'Seni öldürürüz.' Kim yaptı bunu? PKK, yok efendim PKK değil. PKK ile iç içe çalışan FETÖ yaptı. İki kere iki dört, kalıbımı basarım. Bu suikasti Yeni Kapı Ruhu'nu ortadan kaldırmak için, korkutmak için yaptılar.'

Suikast girişiminin ardından Kılıçdaroğlu'nun Amerikan Büyükelçisi Bass ile görüştüğünü anımsatan Gökçek, 'Birincisi suikast, ikincisi Bass ile görüşme. Bizim kulağımıza gelenlere göre, Kılıçdaroğlu'nu ikaz ettiler. Kılıçdaroğlu'na eski ayarlarına dön uyarısı yapıldı. Üçüncü olarak FETÖ'cüler devreye girdi. 'Bak arkadaş' dediler; 'O makama seni getiren biziz.' Kim ne derse desin Kılıçdaroğlu kendi iktidarını, kendi genel başkanlığını FETÖ'cülere borçludur. O FETÖ'cüler dedi ki; 'Biz seni getirdiğimiz gibi götürmeyi de biliriz.'' ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin itiraflarını anlattı

Melih Gökçek Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun tiraflarını bir bir anlattı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile