Melih Gökçek'ten Gürsel Tekin'e Hodri Meydan!

Başkent Üniversitesi öğrencileri ile Genç Bakış programına katılan Gürsel Tekin'in Ankara ve Melih Gökçek'e karşı yaptığı atıflara karşılık melih gökçekten hodri meydan gidelim görelim cevabı...
Kanal D ekranlarında yayınlanan Abbas Güçlü'nün sunduğu Genç Bakış programı, bu hafta Başkent Üniversitesi'nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i konuk etti.

Programın konuğu Gürsel Tekin'in, Mamak Natoyulu civarında otobüs gitmeyen mahalleler bulunduğu ve okul olmayan mahalleler olduğu iddialarında bulunması üzerine Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek programa mesaj atarak bahsedilen bu mahallelerin isimlerini sordu. Bu sorunun ardından Tekin, mahalle muhtarlarıyla görüştüğünü ama mahallenin ismini hatırlamadığını söyledi.

Bunun üzerine programın sunucusu Abbas Güçlü, Gürsel Tekin'e Melih Gökçek ile birlikte bahsedilen mahallelere gidip görmeleri için öneride bulundu.

Genç Bakış programına mesaj aracılığıyla cevaplarını ileten Melih Gökçek programın ilerleyen saatlerinde, “Sevgili Tekin ne zaman bize gelmek istediniz kabul etmedik? Haftaya mutlaka kendisini bekliyorum. Hem bizim zaferimizi kutlamış oluruz hem de sorunları konuşuruz. Herkese saygılar.” Mesajını göndererek Gürsel Tekin'e meydan okudu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile