Melih Gökçek, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın asılan afişleri kabul etmesine karşılık sağın tek adresi olarak bilinmekten şeref duyacağını söyledi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Basın Kulisi' programının özel yayınında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ferda Yıldırım'ın konuğu oldu. Gökçek, önemli açıklamalarda bulundu ve 2014-2019 projelerini anlattı.

Programda Mansur Yavaş ile ilgili asılan'Solun tek adayı Mansur Yavaş' yazılı afiş konuşulurken Sunucu Ferda Yıldırım'ın “Siz sağın tek adresi misiniz?” sorusuna Gökçek Mansur Yavaş'ın ve CHP il Başkanı'nın partisinin solcu olmasından utandığını öne sürerek “Bana sağın tek adresi deseler şeref duyarım” cevabını verdi. Ve şu sözleriyle konuşmasına devam etti:

Sağın tek adresiyim dersem yanlış olur. Ama benim için “Sağın Tek adresi” diye yazarlarsa şeref duyarım. Ama şimdi kabul etmek lazım ki MHP'de bir sağ parti AK Parti'de sağ bir parti, muhafazakar bir parti. Bir tarafta muhafazakârlık bir tarafta milliyetçilik daha ağır basıyor. Ama bizde milliyetçilik ve muhafazakârlık var onlarda da var. Bizde muhafazakârlık ağır basıyor, orda milliyetçilik ağır basıyor. Böyle bir görünüm var ama ikisi de sağ parti. Benim “Sağın tek adresi Melih Gökçek” demem yanlış olur. Ama bana “Sağın tek adayı Melih Gökçek” derlerse ben bundan şeref duyarım.

Melih Gökçek’ten Seçmene Çağrı

Seçmeni, 30 Mart günü seçim bittikten sonra sandık başlarına çağıran Başkan Gökçek, oylarınıza sahip çıkın çağrısında bulundu.

Oyların sayıldığı sırada sandık başkanlarının hile yapabileceğini söyleyen Başkan Gökçek, vatandaşalara ''Demokrasi için sandık başına gelin'' dedi.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile