Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, A Haber ekranlarında yayınlanan ‘Gündem Özel’ programının konuğu oldu.

Melih Gökçek, YSK' dan çıkan ret kararının ardından CHP'ye gösterdiği adresleri yeniledi.

Gökçek, daha önce Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Moderatör programına konuk olmuş ve “Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunabilir. Melih Gökçek daha çok yayına çıktı diye. Kamu İhale Kurumu'na başvurabilir. Tahkim'e başvurabilir. Hile karıştı, maç doğru dürüst yapılmadı diyebilir. CAS'a gidebilir. Tüketici haklarına müracaat edebilir. BM'ye müracaat edebilir. Enerji Piyasası'na, fazla enerji sarf ettirdi bize, seçimlerin iptal olması lazım diyebilir. En önemlisi Amerikan elçisine gitsin, elçi bey maalesef bize haksızlık yapıldı bu seçimleri iptal edilmesi gerekir desin. Bizim Ankara'daki enteresan birisi bunun için çözüm bulabilir” demişti.

Melih Gökçek, A Haber ekranlarında yayınlanan'Gündem Özel' programında yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

CHP'Yİ BARONLAR YÖNETİYOR

Sandıktan hüsranla ayrıldıktan sonra kapı kapı dolaşarak seçimlerin iptalini isteyen CHP'li Mansur Yavaş'a sert tepki gösteren Gökçek, “Yaptığın itirazların hepsi reddedildi. Hepsi oy birliği ile geçti. Ayıptır, reddi hakkim talebinde bulunuyor. Kişisel menfaati için yapmayacağı şey yok. İlke ve ideali olmayan bir insan. Bu kişi Devlet Bahçeli'ye yönelik mektup yazdı partiyi CHP'leştiriyorsun diye daha sonra gitti CHP'den aday oldu. CHP'de belediye başkanlığı yapacak kalitede kişi yok, ithal ediyorlar. Baronlar CHP'yi yönetiyor” diye konuştu.

BUNUN NERESİ MÜSLÜMANLIK

Seçim sürecinde paralel yapının CHP'ye yönelik desteğini de eleştiren Gökçek, “ Senelerce hizmet hareketine hizmet etmiş birisi olarak bu yapılanlar beni üzdü. Ev ev dolaşıp aleyhime propaganda yaptılar. Benim iki torunumu bu okullardan aldık. Ben cemaati ikiye ayırıyorum. Özellikle esnaf grubunun içinde bulunan ve Allah rızası için çalışan, diğeri ise beynelmilel güçler için çalışanlar. Kaset ve montaj yaparak halkın nefretini kazandılar. Paralel yapının Başbakan'a yönelik yaptıkları montajlar ortada, Müslümanlığın neresine sığıyor bu. Böyle bir rezalet olabilir mi?” dedi.

Melih Gökçek'in yaptığı açıklamalar şöyle:

Türkiye'de yapılmaya çalışan oyunlar Başbakan Erdoğan'ı göndermeye yöneliktir. Başbakan Erdoğan'dan rahatsızlar çünkü bu ülkeye yaptığı yatırımlar ortada. Türkiye'yi bekleyen asıl tehlike daha öncede söylediğim gibi olası suikastlar. Bu suikastlar Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Sarıgül veya Mansur Yavaş'a yönelik olabilir. Melih Gökçek'e, Başbakan Erdoğan veya muhalefetten birine de yapılabilir. Bu araştırılıp ortaya çıkarılmalı. Daha önce Turgut Özal'a yönelik yapılanlar ortada. Muhalefet beynelmilel güçlerin politikasından sıyrılıp kendi politikalarını yapmalılar.


ÖYLE VAATLERDE BULUNDU Kİ…

Seçim sürecinde CHP'li Mansur Yavaş'ın vaatlerini Cem Uzan'a benzeten Gökçek, “CHP'nin adayı öyle abarttı ki vermediği kalmadı. Yüzde 43'e çıkmasının nedeni bu garip bir şekilde inananlar oldu. Hangi otoparkın kim verileceğini önceden dağıtmış. İnsanlar ümit ve hırsla bu işe girmişler. Onun neticesinde bu kadar oy aldılar. Ama Allah'ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan sandıktan yüzde 45,5 ile çıktı bu süper bir başarıdır. Bu seçimde daha önce AK Parti'den aday olanlar başka partiye geçti. Bu durum olmasaydı yine yüzde 49 oy alırdık”

YA ERDOĞAN YA DA GÜL

4 ay sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini de değerlendiren Gökçek, “ Ya Recep Tayyip Erdoğan ya da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu ikisinden birisi birlikte bekleyeceğiz. Bu isim haricinde bir başkasını da düşünmek mümkün değil” dedi.

CHP'DE ARTIK SARIGÜLCÜYÜM

30 Mart seçimlerini AK Parti haricinde tüm partilerin kaybettiğini belirten Gökçek, “Ama en başta CHP kaybetti. Kılıçdaroğlu artık gitmeli. Ben Twitter'dan desteğimi Sarıgül'e açıkladım. Ben CHP'de artık Sarıgülcüyüm, Sarıgül'e her türlü desteği veriyorum bir an önce bunu göndersin” diye konuştu.

Melih Gökçekten Ahabere Önemli Açıklamalar - 2

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek marjinal grupların CHP tarafından oluşturulduğunu bunu da Twitter üzerinden örgütlenerek yapıldığını dile getirdi. Başkan Gökçek, 2014 yerel seçimlerinde Chp Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın oylara itirazını söyle değerlendiirdi; '' İlçe Seçim Kurulları, İl Seçim Kurulu ve Yüksek Seçim Kurulu itirazı ret etti, oy birliğinden geçtiği halde kabullenmemesi ilginç ''dedi. Gökçek, seçim döneminde pararlel yapı karşı propaganda yaptığını, iftira bile atıldığını söyledi.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile