Meral Akşener: Ot yoldurmazsam namerdim

MHP Genel Merkezi'nin kendilerini korkutmaya çalıştığını ifade eden Akşener, herkesin eline ok alıp attığını söyleyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

' Acı patlıcanı kırağı çalmazmış 28 Şubat ' ta bükemediniz bugün mü bükeceksiniz? Gencecik kardeşlerimi hiç bükemezsiniz onların çeliğine nasıl bir su verilmiştir biliyor musunuz? Onlar kırılır katiyen bükülmez. Şimdi korkutmaya çalışıyorlar yüksek yüksek yerlerden Allah ' a teslim olduğun zaman ecel ne bir nefes önce ne bir nefes sonra dediğin gün seni kim korkutabilir? Ahmak. Her düdük çaldığından masanın altına saklananlar bu cesareti, bu teslimiyeti bilemezler. Buradan arkadaşlara duyurmak isterim. Korkutamazsınız, yıldıramazsınız, geriye döndüremezsiniz, tek başımıza olsak da yürüyeceğiz. Ama Adalet Bakanlığı ' nın mahkememize çok ilgi gösterdiği duyumlarını alıyoruz, muhteremlerin ilgi gösterdiğinin duyumlarını alıyoruz. Ama o tanzim edilmiş muhalefet değiliz biz, vesayet altına alınmış muhalefet değiliz biz ot yoldurmazsam namerdim. '

Akşener, genel başkan olması ve iktidara gelmeleri durumunda yapacağı çalışmaları partililer anlattı. Programın ardından Akşener, partililer ile beraber İstasyon Caddesi'nde kent meydanına kadar halk yürüyüşü gerçekleştirdi. Akşener, yürüyüşün ardından kentten ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile