Merhamet 11. Bölüm: Irmak'ın Maskesi Düştü

Merhamet 11. Bölüm özeti:

Fırat'la Irmak nişanlanıyor

Fırat ' la Irmak ' ın nişan töreni yapılıyor. Nişana gitmek yerine, barda içki içen Fırat ' ın beklediği kimdir? Kardeşinin izini arayan Narin, acaba bir ip ucu yakalayabilecek midir? Can, Şadiye ' yle olan geçmişi dolayısıyla kızı hemen bulacaktır ancak, aralarındaki bu ilişkiyi Narin ve Deniz ' e nasıl açıklayacaktır?

Narin ' in gözüne girmek için kızkardeşinin peşine düşen Sermet, Şadiye ' yi nasıl bulacaktır? Dedektif Ayhan, Ümmühan ' dan Recep ' in bile bilmediği bilgiler öğrenir. Irmak bu bilgileri Narin ' e karşı nasıl kullanacaktır ?

Ayhan ' ın Irmak ' la olan bağlantısını çözen Recep bu ikiliye nasıl bir oyun oynayacaktır? Fırat hapisten çıkan Necati ' yi İstanbul ' a kendi evine getirir. Irmak buna nasıl tepki verecektir? Öte yandan Sema, genç Narin ' i bir kenara çekerek, abisinin Şadiye ' yi terziye pazarladığını kulağına fısıldayınca Narin ' in buna tepkisi nasıl olacaktır?

Mehmet gerçekten kardeşini para karşılığı terziye peşkeş çekmiş midir ? Zafer bu durumu öğrendiğinde nasıl bir tepki gösterecektir? Şadiye ve Zafer aşkının üstünde kara bulutlar dolanmaktadır.

Oğlunun özleminden hastanelere düşen Ümmühan, İbo ' yu Erdoğan ' dan alacak mıdır, yoksa Erdoğan karısını affedip onu eve geri mi alacaktır? Kocasını kaybetme korkusu taşıyan Hatice, Ümmühan ' ı tekrar gördüğünde nasıl bir tepki verecektir ?
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile