Merhamet 16. Bölüm: Şadiye, Narin'i Zor Durumda Bıraktı

Merhamet 16. Bölüm özeti:

Irmak, Şadiye ' nin hayat kadını olduğunu basına sızdırıyor ve hemen sonrasında da ortadan kayboluyor.

Irmak, Şadiye ' yi basına anlatıyor
Narin, kardeşi Şadiye ile birlikte yeni bir eve geçerek yeni bir hayata ilk adımını atmaya çalışır. Ancak Irmak, ikiliyi rahat bırakmaz ve Şadiye ' nin hem Can ile olan birlikteliğini hem de hayat kadını olduğunu basına sızdırır. Daha önce Irmak ' ı kızlarını rahat bırakması için uyaran Recep de haberi görür ve küplere biner.

Irmak kayboluyor
Irmak, basına haberi sızdırdıktan sonra ortadan kaybolur. Polis, Irmak ' ın çantasını orman yolunda bulurken, Deniz de Sermet ' ten Irmak ' ı bulması için yardım ister. Bu arada haber nedeniyle Irmak ' tan hesap sormaya giden Atıf da durumu öğrenir.

Fırat gizli belgelere ulaşıyor
Babası Hikmet Kazan ' ın kirli işlerini ortaya çıkarmaya karar veren Fırat, Yaslıhan ' a giderek babasının çiftlik evindeki kasadan bazı gizli belgeleri alır.

Fırat ' ın; Sermet, Erol ve Hikmet ' in silah kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti ve kara para aklama işlerindeki ortaklıklarını gösteren belgelere ulaştığını öğrenen Hikmet ise Fırat ' ın yanına çiftliğe gelir. İkilinin buradaki yüzleşmesinde neler konuşulacağı merakla beklenmektedir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile