imza töreni
-konuşmalar
-detaylar
( ORDU ) ORDU
- Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Fatsa Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında “Meslek Liseleri Sektör İşbirliği” protokolü imzalandı. Protokol imza töreninde konuşan Oda Başkanı Bahadır Baş, “Meslek liseleri ülkemiz için çok önemli. Muhasebe mesleğine öğrenci taşıyan mesleki ve teknik Anadolu liseleri önemli bir fonksiyon üstleniyor. Bu okullarda yetişen öğrenciler muhasebe mesleğine kolay adapte oluyorlar. Hepimizin mali müşavir olması gerekmiyor. Ara elemana muhasebe sektörünün çok ihtiyacı var. Meslek lisesi mezunları ara eleman olabilirler ama daha çok aranan eleman olmalılar. Bu nedenle biz Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası olarak bu liselerle her zaman iş birliği içerisindeyiz. Eğitimler, seminerler düzenleyerek öğrencilere mesleği tanıtmaya çalışıyoruz, bürolarımızda öğrencilere staj imkanı sağlayarak mesleğe ilk adımı atmalarını sağlıyoruz, okullarımıza çeşitli yardımlar yapıyoruz, elimizi her zaman taşın altına koyuyoruz. Meslek liseleri ile hep dayanışma içerisindeyiz" dedi.
Okul Müdürü Yılmaz Özcan ise, “Bugün Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında 'Meslek Liseleri Sektör İşbirliği' protokolü imzalıyoruz. Oda Başkanımız Bahadır Baş ve Oda Yönetim Kuruluna bu iş birliği için okulum adına teşekkür ediyorum. Biz bu işbirliği ile odamızın yöneticilerini okulumuzda ağırlamak, öğrencilerimiz ile buluşturmak istiyoruz. Öğrencilerimizin muhasebecilik, mali müşavirlik mesleğini tanımalarını istiyoruz. Okulda aldıkları eğitimin yaşamlarında onlara neler kazandırabileceğini canlandırmalarını istiyoruz. Odamız ile yaptığımız iş birliği en çok bu konuda öğrencilerimize katkı sağlayacaktır. Başkanımın ifade ettiği gibi aranan eleman , aranan muhasebeci yetiştirmek bizler çok önemli” diye konuştu.
Konuşmaların ardından karşılıklı olarak “Meslek Liseleri Sektör İşbirliği” protokolü imzalandı. Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Fatsa Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor takımları için hazırlanan ve üzerinde Ordu Mali Müşavirler Odası logosunun yer aldığı 20 adet formayı okul müdürüne teslim ettiler.
Meslek liseleri sektör iş birliği protokolü imzalandı
İLGİLİ VİDEOLAR
4 kardeş okul masraflarını çıkartmak için kitap satıyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kahramanmaraş’ta down sendromlu çocukların 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
25 yıllık fedakar eğitimci, tatil gününde öğrencileri için kolları sıvadı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
TADDEF 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Karabağ Zaferi anısına ücretsiz kitap dağıttı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nda komandolar caddeleri inletti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Bayramında 60 metrelik bayrakla yürüdüler
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Büyük zaferin kahramanları dualarla anıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi