Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Metehan Demir "Başbakan'da ifadeye çağrılabilir" iddiasının sadece bir senaryo olduğunu ve bazı kötü niyetli internet sitelerinin bunu yanlış bir biçimde kamuoyuna aktarmaya çalıştığını söyledi.

Geçtiğimiz gün MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılması haberinin öyküsünü CNN Türk'te anlatan Metehan Demir, Başbakan Erdoğan'ın da ifadeye çağırılabileceği senaryolarının bulunduğunu söylemiş ve bu sözler ülke gündemine bomba gibi düşmüştü.

Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Metehan Demir bu söylemin bir iddia değil, bir senaryo olduğunu ifade ederek bu sözlerin yanlış şekilde kamuoyuna duyurulmasına sert tepki gösterdi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ' Basın Kulisi ' programında CNN Türk ekranlarında söylediği sözlere açıklık getiren Metehan Demir, haberi farklı şekilde yayınlayan internet sitelerine de ateş püskürdü.

FİTNE FESAT ÇIKARMAK İSTEYEN SİTELER...

MİT depremi konusunda yaşanan süreci CNN Türk'te anlatmaya çalıştığını ifade eden Metehan Demir ' Ben dün akşam CNN'de de anlatmaya çalıştım. Ankara'da çok sayıda komplo teorileri var. Bunlar çok prim yapan söylemler. Dün akşam bende onları anlattım. İşi gücü sadece fitne fesat çıkarmak olan bazı internet siteleri bir cümleden şöyle bir sonuç çıkarmış: ' Metehan Demir açıkladı. Başbakan ifadeye çağrılabilir. ' Bu ifadeyi anlamak için zeka ile problemi olması lazım insanın. Çünkü ben dedim ki bir sürü senaryo var ve bunlar tehlikeli senaryolar. Ve bunların içinde Başbakan'ında çağırılabileceğinden tutun, Cemaat senaryolarına kadar prim yapıyor ama bu senaryolara soğuk kanlılıkla yaklaşmak lazım dedik. ' dedi.

UCUZ HESAP YAPTIRMAYIZ

' Üzerimizden kimseye ucuz hesap yaptırmayız ' diyen Metehan Demir ' Bunlar bizim tırnak içinde aktardığımız komplo teorileri. Bir bilgiye dayandırdığımız şeyler değil. Yüksek tık alayım, yüksek reyting alayım diye bir başkasının üzerinden bizi omzumuza namluyu dayayıp ateş edebilecek kadar ucuz hesabı biz kimseye yaptırmayız. Bunu yapanlarında herhalde hesabı adli olarak sordurulur. ' ifadelerin kullandı.

BEYAZ GAZETE

Metehan Demir Başbakan Da İfadeye Çağırılabilir Sözlerine Açıklık Getirdi

Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Metehan Demir "Başbakan'da ifadeye çağrılabilir" iddiasının sadece bir senaryo olduğunu ve bazı kötü niyetli internet sitelerinin bunu yanlış bir biçimde kamuoyuna aktarmaya çalıştığını söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile