Metin Kaçan'ın kız arkadaşı D.D.: Bağışla, kırdıysam kalbini özür dilerim

Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar eden yazar Metin Kaçan'ın kız arkadaşı olduğu öne sürülen D.D., Facebook'taki sayfasında 'Bu kez Metin'e değil, kendime 'Metin ol' diyorum. Ölüme atladığına inanmıyorum. Bağışla, kırdıysam kalbini, özür dilerim ' diye yazdı

İstanbul 'da Boğaz Köprüsü 'nden 6 Ocak gecesi atlayarak hayatına Son veren senarist ve yazar Metin Kaçan 'ın kız arkadaşı olduğu iddia edilen D.D., sosyal paylaşım sitesi Facebook 'taki sayfasında ölüme atlayan Kaçan 'a seslendi. D.D., “Metin Ol!” başlıklı bir yazı kaleme alarak, “Bağışla kırdıysam kalbini, özür dilerim” diye yazdı. Bir dergide çalışan ve arkadaşlarının başsağlığı dilediği D.D., Facebook 'taki sayfasına, “Bu kez Metin 'e değil, kendime 'Metin ol ' diyorum. Gitmeyi seçtiğine, ölüme atladığına inanmıyorum. Geri geleceğine inancım tamdır. Dönmezse eğer 'Ölüme atladı ' demeyeceğim. 'Sırlar âlemine uçtu ' diyeceğim. Bekleyeceğim... Bağışla kırdıysam kalbini, özür dilerim” diye yazdı.

'BEN SANA GELECEĞİM '
43 yaşında olan D.D., sayfasında yazdığı bir başka şiirdeyse, “Biliyorsun geri kalamam sevgilim, sen dönmezsen eğer, yeşil kazağımı giyeceğim ve ben sana geleceğim. Sana diktiğim nurdan pelerinden yok benim, uçamam senin gibi, çakılıp düşeceğim” ifadelerini kullandı. D.D., Metin Kaçan 'la birlikte bir doğum günü kutlamasındaki fotoğraflara da 'Yaşasın Hayat ' yorumunda bulundu. Metin Kaçan, Twitter hesabından yazdığı Son twit 'lerde, “Menekşe, menekşe, menekşe, gidiyorsun kalbimden mezardaki kefenime. Ah menekşe, ah menekşe” diye yazmıştı. D.D. 'nin yine Facebook 'ta diğer adı 'Kristal Krizantem ' olan 'Menekşe ' adlı bir şiiri paylaşması ise dikkat çekti. HABERTÜRK 'ün ulaştığı D.D., konuşmak istemediğini söyledi.

Metin Kaçan'ın son mesajı

İLGİLİ VİDEOLAR

Metin Kaçan'a veda

21 Ocak 2013 Pazartesi

Metin Kaçan'dan 'Ağır' veda

21 Ocak 2013 Pazartesi

Ağır roman uğurlandı

21 Ocak 2013 Pazartesi

Metin Kaçan'a veda

21 Ocak 2013 Pazartesi

Metin Kaçan'a veda

21 Ocak 2013 Pazartesi

Metin Kaçan'a son veda

21 Ocak 2013 Pazartesi

Metin Kaçan'a son görev

21 Ocak 2013 Pazartesi

Metin Kaçan'a veda

21 Ocak 2013 Pazartesi

Kaçan'ın cenazesi bulundu

20 Ocak 2013 Pazar

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile