Ünlü sanatçı Metin Şentürk, eşi Fulya Şentürk ile barıştığı yönündeki iddialara son noktayı koydu.

Show TV ekranlarında Saba Tümer 'le Bugün programına katılan Metin Şentürk, özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Eşiyle barıştığı yönünde yapılan haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Şentürk, 'İnşallah her şey iyi olur cümlem, gazetelerde barıştık olarak çıktı' dedi.

İnsanın kendi adına her şeyin iyiye dönüşmesini dileyebileceğine dikkat çeken Şentürk, 'Bu sözler ondan ibaretti. Dolayısıyla bu konuda konuşmayacağım ' şeklinde konuştu. Saba Tümer 'in konuyla ilgili sorularına da cevap vermek istemediğini kaydeden Şentürk, 'Bu konuyu kapatalım. Bu konu benim özel bir alanım. Eşime de kendi hayatıma da o anlamada saygı duyuyorum. Biz işimize bakalım' dedi.

Saba Tümer 'in 'Sanki canın açıyormuş da konuşmak istemiyormuşsun gibi' sözlerine ise Şentürk,  'Böyle bir durumda insanın cani acır. Hangi insan bu durumdan keyif alır ki? Başımıza gelenleri kontrol edemezsek, içimizden gelenleri kontrol edeceğiz.' diyerek cevap verdi. Ünlü sanatçı bu şekilde eşiyle barıştığı yönündeki iddialara da son noktayı koymuş oldu.

ŞENTÜRK'TEN TAVLA ŞOV
Programın ilerleyen dakikalarına ise Metin Şentürk'ün tavla şovu damga vurdu. Saba Tümer'le tavla oynayarak izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşan Şentürk, çekişmeli geçen tavla karşılaşmasında yeteneklerini bir kez daha kanıtladı.

Metin Şentürk Eşiyle Barıştı Mı?

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, eşi Fulya Şentürk ile barıştığı yönündeki iddialara son noktayı koydu.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Metin Şentürk'ten Tavla Şov

25 Nisan 2012 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile