İşte bu hafta sinemalarda gösterime giren filmler!

Türksinemaseverler, bu hafta komedi, dram ve romantizm sahnelerinin yer aldığı ikisi yerli 5 yeni filmle buluşacak.

Ferzan Özpetek, mizahı yüksek filmi ''Şahane Misafir'' (Magnificent Appearance) ile duyguların gücünün, rasyonel olan ve olmayan en derin korkuların üzerinden gelişini, aşk,arkadaşlık ve yalnızlığa dair bir cevap bulmanın hikayesini anlatıyor.

İlk olarak 1999 yılındaki ''Amerikan Pastası Buluşma'' filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkan karakterlerin lise mezunları buluşması için East Great Falls'a geri dönüşünü konu ediniyor.

Çok sayıda Oscar ödülünün sahibi 1997 yapımı ''Titanic'' filmi, 15 yıl sonra 3D teknolojisiyle yeniden izleyiciyle buluşacak.Ali Levent Üngör'ün senaryosunu yazdığı ve yönettiği ''Mevsim Çiçek Açtı''filmi, Almanya'daki gurbetçilerin hikayesini anlatan bir dram.Halil Sarı ve Bilal Kalyoncu'nun yönetmenliğini yaptığı ''Ülkücüler'' belgesel filmi de bu hafta sinemalarda yerini alıyor.

Mevsim Çiçek Açtı

Çekimleri 5 Kasım'da Almanya'nın Nürnberg şehrinde başlayan ve geçtiğimiz aralık ayında tamamlanan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Ali Levent Üngör üstlenirken oyuncu kadrosu Feriha Ecem Calik, Onur Şan, Mehtap Bayrı, Deniz Oral, Turgay Tanülkü, Mehmet Ali Kula, Yavuz Bingöl ve Kerem Alışık gibi önemli isimlerden oluşuyor...

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Titanik 3D

6 Nisan 2012 Cuma

Ülkücüler

6 Nisan 2012 Cuma

Şahane Misafir (Cem Yılmaz)

6 Nisan 2012 Cuma

Amerikan Pastası: Buluşma

6 Nisan 2012 Cuma

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile