Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'le yorumcu Ahmet Çakar arasında gergin anlar...

Beyaz Tv 'de yayınlanan 'Beyaz Futbol ' Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yorumlarken, çok tartışılan pozisyonu yorumlarken, yorumcu Ahmet Çakar Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'e de tepki gösterdi.

Ahmet Çakar, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine hakem olarak Mete Kalkavan 'ın atanmasını eleştirince MHP Başkanı Zekeriya Alp iddialara cevap vermek üzere canlı yayına bağlandı. MHK Başkanı Zekeriya Alp ve Ahmet Çakar arasında gergin anlar yaşanırken, Zekeriya Alp Çakar 'a “Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu siz neredesiniz? Gelin MHK başkanı olun!” sözleriyle tepki gösterdi.

GENÇLERE GÜVENİYORUM
Zekeriya Alp Beşiktaş - Fenerbahçe maçına neden Mete Kalkavan'ın atadığı sorularına yanıt verirken, genç hakemlere güvendiğini ve bu nedenle Mete Kalkavan 'ı derbiye atadığın söyledi. Bu tür atamaların her türlü eleştiriye rağmen devam edeceğini kaydeden Alp “Hep eleştiri yapıyorsunuz. Neden MHK Başkanı olmayı hiç düşünmüyorsunuz?” dedi.

SEN BU MAÇA HANGİ HAKEMİ ATARDIN?
Bu sözler üzerine Çakar “Hakemlerden en çok canı yanan Beşiktaş'tır ' derse bunun adı manipülasyondur.” dedi. Zekeriya Alp ise Çakar 'ın sözlerine “Benim Beşiktaşlı olmam bir şey ifade etmez. Ben her türlü tenkide açığım. Genç hakemlerin önünü açacağız. Ahmet Çakar'a soruyorum. Bu maça hangi hakemi atarsın?” dedi.

SİZ NEDEN MHK BAŞKANI OLMUYOR SUNUZ?
Canlı yayında sesini yükselten MHK Başkanı Zekeriya Alp, canlı yayında Çakar 'a seslenerek “Çakar ve Erman Toroğlu siz neredesiniz? Gelin MHK başkanı olun! “Buralar sizin yeriniz. Benim ne işim var? Bizim yaptığımız atamalara saygılı olun. Hep eleştiri yapıyorsunuz. Neden MHK Başkanı olmayı hiç düşünmüyorsunuz?” diye konuştu.

YÖNETİMDEN MEMNUNUM
Zekeriya Alp, dün akşamki Beşiktaş – Fenerbahçe derbisini yöneten hakem Mete Kalkavan 'ın yönetiminde memnun olduğunu da sözleri ekledi.

BEYAZ GAZETE

MHK Başkanından Çakar Ve Toroğluna Çağrı: Gelin Siz MHK Başkanı Olun

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile