- Hükümlü ve yükümlülerin fidan dikmesi - Adıyaman CUmhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik'in konuşması - Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Naci Turan'ın konuşmasıADIYAMAN (AA) - Adıyaman 'da da Cumhuriyet Başsavcılığı Açık ceza infaz kurumunda ki hükümlüler ile denetimli serbestlikte yükümlüler bin 420 fidanı toprakla buluşturdu.Merkeze bağlı Türmüz köyü kırsalında bulunan 90 dönümlük hatıra ormanında Açık Ceza İnfaz Kurumunda 40 hükümlü, denetimli serbestlik müdürlüğünde bulunan 20 yükümlü ile 20 personel, bin 420 fidan toprakla buluştu.81 ilde 11 milyon fidanın toprakla buluşturulması dolayısıyla açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, hükümlüler ve denetimli serbestlikte ki yükümlüler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdiklerini belirtti.
Çevik, konuşmasının devamında "Amacımız daha yeşil bir Türkiye, çocuklarımızın oyun alanlarının arttığı bol oksijenin olduğu Türkiye'ye bir nebzede olsa katkı sunmak." şeklinde konuştu.
Törene, Başsavcı Bozan Çevik, cumhuriyet savcısı Murat Alkan, Denetimli Serbestlik Müdürü Murat Bayrak, Açık Ceza İnfaz Kurumu Naci Turan, E Tipi Kapalı İnfaz Kurumu Müdürü,Cemal Gedik, hükümlü ve yükümlüler katıldı.
Milli Ağaçlandırma Günü - Hükümlüler fidan dikti - ADIYAMAN
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkent 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ‘Kırmızı Beyaz’a büründü
31 Ağustos 2021 Salı
Küçükçekmece’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kocatepe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yılına özel çekilen kısa film büyük beğeni topladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zaferi için asker, polis, engelli ve akademisyenler birlikte daldılar
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kartal'da Zafer Haftası kutlamaları Ceylan Ertem konseri ile devam ediyor
29 Ağustos 2021 Pazar
Kaçtığı polislerin üzerine önce tırı sürdü, sonra mukavemet gösterdi
26 Ağustos 2021 Perşembe
Abant Tabiat Parkı yaz sezonunu yüzde 90 dolulukla geçiriyor
26 Ağustos 2021 Perşembe
Sarımehmet Barajı'na 260 bin yavru balık bırakıldı
26 Ağustos 2021 Perşembe