Çin toplama kamplarını ifşa eden Ömir Bekali, Doğu Türkistan'da yaşanan zulme dikkat çekmek için canlı yayına kendini zincirleyerek çıktı.

Beyaz Tv'de ekrana gelen ve Latif Şimşek'in modere ettiği Dinamit programına Doğu Türkistanlı Ömir Bekali'nin protestosu damga vurdu.

Çin'in Uygur Türkleri'ne yönelik insan hakları ihlallerine dikkat çekmek isteyen Ömir Bekali canlı yayına temsili olarak elleri ve ayakları zincirlenmiş halde çıktı. 

Milli Piyango İdaresi Yılbaşı Özel Çekilişi 70 Milyonluk büyük ikramiye çekilişi gerçekleşecek!

Milli Piyango sonuçları ilk rakamlar açıklandı! 2019 Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları büyük ikramiye çekilişi saat 20:00'da yapılacak. Zengin olma hayali ile bilet alan vatandaşlar büyük çekiliş öncesi nefeslerini tuttu. MilliPiyango İdaresi, bugün yapılacak çekiliş öncesi son dakika açıklamasında bulundu. Açıklamaya göre büyük ikramiye daha erken saatte sahibini bulacak. Milli Piyango sonuçları ise an be an www.beyazgazete.com adresinden takip edilecek. ' Milli Piyango sorgula ' motoru sayesinde rakamları araştırmaya uğraşmadan sadece bilet numaranızı yazarak size çıkan ikramiyeyi görüntüleyebileceksiniz. 2019 Milli Piyango sonuçları açıklanmaya başladığı an ayrıntılar için bizi takip edin. İşte MPİ sorgulama motoru!
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile