Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'in sunduğu Sürmanşet programına konuk olan tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu canlı yayında ezber bozan açıklamalarda bulundu.

Rus uçağının düşürülmesiyle birlikte Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizi değerlendiren Mısırlıoğlu 'Putin çar olmaya hevesleniyor. Bu onun felaketi olacak.' dedi.

Rusya'nın İsrail'e yaranmak için uçağını bile bile feda ettiğinin altını çizen Mısıroğlu, şu ifadeleri kullandı;

HAPSEDİLMİŞ FARE GİBİLER

Rusya'nın Deli Petro'dan beri Akdeniz'e inmek gibi bir gayesi vardı. Rusya buğday ambarında hapsedilmiş bir fare durumundadır. Bunun için sıcak denizlere inmesi lazım.

AKDENİZ'E İNME HEVESLERİ GEÇMEDİ

Rusya boğazlarda söz sahibi olmayacağını anlayınca Akdeniz'e inmek için başka yollar denedi, hala da devam ediyor. Ermenilerin tescil edilmesinde başarılı olamayınca, Rusya Akdeniz'e inme hevesinde vazgeçmedi. Bugün Putin'in yapmak istediği iş, Akdeniz'e inmektir. Bu sefer Laskiye'yi seçmiştir.

PUTİN ÇAR OLMAK İSTİYOR... FELAKETİ OLACAK

Rusya yeniden Çarlık Rusya'sını ihya etmek istiyor. Putin çar olmaya hevesleniyor. Afganistan'daki mücadele nasıl komünizmi yıktıysa, Suriye'deki mücadelede Putin'in iktidarını yıkacak. Bu onun felaketi olacak.

BEYAZ GAZETE

Mısıroğlu, Erdoğan'a düşmanlığın sebebini açıkladı

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'in sunduğu Sürmanşet programının bu haftaki konuğu Tarihçi Yazar Kadir Mısıroğlu'ydu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile