MOBESE Kazaları Saniye Saniye Kamerada

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde MOBESE’ye yansıyan kazalar izleyenleri hayretler içinde bırakıyor.
Türkiye genelinde Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına yansıyan ilginç trafik kazalarını yayınladı. Kameralarca saniye saniye kaydedilen kazalar sürücülerin hatalarını gözler önüne serdi.

Kazaların genellikle kavşakta meydana gelmesi ise dikkat çekti. Sürücülerin özellikle bu noktalarda kural ihlali yaptığı ortaya çıktı. Yine polis ekiplerince yapılan araştırmalar sonucu kazaların aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden gerçekleştiği öğrenildi.

METRELERCE HAVAYA UÇTU
MOBESE'ye yansıyan bir kazada karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yaya hızla gelen bir aracın çarpmasıyla metrelerce havaya uçtu. Taklalar atarak savrulan genç korkunç kazadan yaralı olarak kurtuldu.

AMBULANSLAR DA KAZA KURBANI
Kameralara ambulans kazaları da takıldı. Konya'da yaşanan bir kazada kavşağa giren ambulans bir diğer aracın çarpmasıyla yan yatarak devrildi. Çanakkele ve Bolu'da da benzer ambulans kazaları yaşandı.

ÜST KIZMI PARAMPARÇA OLDU!
Eskişehir'de gerçekleşen bir diğer kaza ise akıllara durgunluk verdi. Seyir halinde olan bir otomobil önündeki traktörü görmeyince arkadan hızlı bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilin üstü kısmı paramparça oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile