-Yolda yürümesi
--El arabasına detayları
--Röp
--Diğer detaylar
( SİVAS - ÖZEL - HD)- İranlı Kamuran İran’da ki baskıcı molla rejimini protesto etmek için İsveç’ten İran’a yaya olarak yürüyor.- Kamuran, demokrasi yürüyüşünün 11. Ayında bir çok ülke ve kenti gezerek Sivas’a ulaştı. SİVAS
- İranlı Kamuran İran’da ki baskıcı molla rejimini protesto etmek için İsveç’ten İran’a yaya olarak yürüyor. Kamuran, demokrasi yürüyüşünün 11. Ayında bir çok ülke ve kenti gezerek Sivas’a ulaştı. İran’da yaşadığı siyasi meselelerden dolayı İran’ı terk edip İsveç’e yerleşen Kamuran Ghaderi bir zamanlar ceza evinde yatmak zorunda kaldığı İran’da ki baskıcı molla rejimini protesto etmek için ilginç bir eylem başlattı. İran’da ki rejimin baskıcı tutumuna dikkat çekmeyen İsteyen Ghaderi 11 ay önce İsveç’ten yaya bir yürüyüş başlattı. Bugün yıkılmış olan İran Krallığına ait bayrağı yanında taşıyan İranlı, yürüyüşü sırasında ki tüm ihtiyaçlarını yanındaki üç tekerlekli el arasında taşıyor. Enerji ihtiyacını mini güneş panelleri ile karşılayan ilginç protestocu, geceleri yanındaki çadırı kurup konaklıyor. 11 ayda 9 bin kilo metre yol yürüyerek bir çok ülke ve kent gezen Ghaderi yürüyüşünü İran’ta tamamlamayı planlıyor. Ghaderi, Uzun yolculuğu sırsında her hangi bir tehlike ve sorun yaşamadığını belirterek, sadece sık sık polis ve jandarma tarafından durdurulup sorgulandığını ifade etti.
Yaptığı açıklamada, “İranlıyım. Ailem İsveç’te yaşıyor. İsveç’ten İran’a yürüyorum. Şuan Sivas’tayım. İran rejimini protesto etmek için yürüyorum. İran rejimi diktatör. Yürüyerek protesto ediyorum. Ülkem için demokrasi istiyorum. Yaklaşık 11 -12 aydır yoldayım. Yolculuğum da bir sorun ile karşılaşmadım. Türkiye çok güzel. Türkiye insanı çok güzel.”dedi.
(VK-GF-
Molla rejimine inat 9 bin kilometre yol yürüdü
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Muş’ta örtü yangını
31 Ağustos 2021 Salı
Hakkari’de 30 Ağustos Zafer bayramı konseri
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bitlis’teki örtü yangını ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Otomobil ile 25 metrelik uçuruma yuvarlanan çift ölümden döndü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sürücünün araçtan fırlayıp hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında
30 Ağustos 2021 Pazartesi