Canlı yayında eski erkek arkadaşını, yeni sevgilisinin öldürdüğünü itiraf eden Sevda A.’nın eşi Cemal A. sessizliğini bozdu. Boşanma davası açan Cemal A. “Eve internet aldıktan sonra eşim çok değişti. Beni öldüreceklerdi” dedi.

Sevda A. adlı kadının, Müge Anlı 'nın programında eski sevgilisi Medet Altun 'u (28) yeni sevgilisinin öldürdüğünü açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Bu itirafın ardından iki sevgili TV stüdyosunda gözaltına alınırken gözler Sevda A. 'nın eşi Cemal A. 'ya çevrildi.

"HAYATIMIZI İNTERNET DEĞİŞTİRDİ"

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Cemal A. ilginç iddialarda bulundu. Hayatlarının eve alınan bilgisayarla değiştiğini belirten Cemal A. “Sevda sürekli bilgisayarda olunca şüphelendim, gizlice yazdıklarını okumaya başladım. Facebook 'ta kurduğu grupta 4-5 erkekle aynı anda konuşuyordu. Sorunca da kızın arkadaşları diyordu. Bir gün eve geldiğimde kimse yoktu. Evde tesadüfen Hasan G. adına Asliye Ceza Mahkemesinden gelen bir tebligatı buldum. Tebligatta hem Hasan 'ın adresi vardı hem de Sevda 'nın internet şifresi vardı. Hasan 'ın evine gittim. Eşim ve çocuklarım onun yanındaydı. Eşim eve dönmek istemedi. Ben de bunun üzerine boşanma davası açtım” dedi.

BENİ DE ÖLDÜRECEKLERDİ

Eşinin facebook üzerinden yaptığı konuşmaları tek tek incelediğini belirten Cemal A. “Okuduklarım karşısında dehşete kapıldım. Çünkü Sevda ve Hasan benim hakkımda da konuşuyordu” dedi. Cemal A. iddialarını şöyle sürdürdü:

“Eşimin yazdıkları korkunçtu. Çünkü benden kurtulmaktan söz ediyordu. Hedefte asıl ben vardım. Sevda eve giriş çıkış saatlerimi, mesai saatlerimi sevgilisine anlatmış. Beni öldürmek için aralarında konuşmuşlar. Medet Altun 'dan önce beni öldüreceklermiş. Eğer ben de Medet gibi Sevda 'ya 'bana dön'diye ısrarcı olsaydım onun başına gelenler benim de başıma gelecekti. Medet 'e üzüldüm. Şimdi çocuklarımın velayetini almak için uğraşıyorum.”

Müge Anlı Kemal Taş Cinayetini de Aydınlattı

Müge Anlı'nın çözdüğü cinayetlere bir yenisi daha eklendi. Ünlü programcı Medet Altun'dan sonra Kemal Taş cinayetini de aydınlığa kavuşturdu.
Kemal Taş, 41 yaşında ve iki çocuk babasıydı. 17 Kasım 2013 tarihinde Sinop 'ta esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan ailesi, Müge Anlı 'ya başvurdu.

Kemal Taş kaybolduğu gün en son Sinop 'un Erfelek ilçesine Savaş Yazıcı ve onun eniştesi Hüseyin Bozkurt isimli kişiler ile araba bakmaya gitti. Aynı gün Erfelek 'te telefon sinyali kesildi. O gün Kemal Taş 'ın üzerinde 12.000 TL para vardı.

Kemal Taş 'ın birlikte araba bakmaya gittiği Savaş Yazıcı yaşananları Müge Anlı 'ya anlattı. Savaş, Kemal 'in kaybı ile ilgili bir ilgisinin olmadığını kendisini Erfelek 'te bıraktığını söylemişti.

Kemal Taş 'ın kaybolduğu gün yanında olan Savaş Yazıcı 'nın eniştesi Hüseyin Bozkurt da Müge Anlı 'ya katıldı ve sorularını yanıtladı.

Hüseyin Bozkurt ilk anlatımında; o gün buluştuklarını anacak Kemal 'in Erfelek 'te indiğini söyledi. Hüseyin Bozkurt 'un yaptığı çelişkili açıklamalar ve Müge Anlı 'nın soruları cinayeti adım adım çözdü.

MÜGE ANLI İKİNCİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİRDİ!..

Savaş Yazıcı 'nın eniştesi Hüseyin Bozkurt, 4 Aralık 2013 tarihindeki yayında çelişkili ifadeler vermeye başlayınca; Müge Anlı kendisine program sonunda “ gel, konuşalım” dedi… O gün Kemal Taş ile birlikte olan Hüseyin Bozkurt, her şeyi Müge Anlı 'ya itiraf etti.

Hüseyin Bozkurt, Müge Anlı 'ya Soğulcalı Kıran Köy mevkiine gittiklerini, kendisinin araçta uyuduğunu, Kemal ile Savaş 'ın araçtan indiklerini, sonra; Savaş 'ın araça tek başına döndüğünü Müge Anlı 'ya anlattı.

CESETİN YERİNİ MÜGE ANLI 'YA İTİRAF ETTİ!..

Hüseyin Bozkurt Müge Anlı 'ya harita üzerinde o gün gittikleri yeri ve cesedin yerini gösterdi. Şok itiraftan sonra Hüseyin Bozkurt, İstanbul 'dan, Savaş Yazıcı ise Trabzon 'dan alınarak Sinop 'a getirildi.

Sabah saatlerinde başlayan arama çalışmalarından sonra; Kemal Taş 'ın cesedi Hüseyin Bozkurt 'un Müge Anlı 'ya anlattığı ve itiraf ettiği yerde bulundu.

MÜGE ANLI BİR CİNAYETİ DAHA AYDINLATTI!
Canlı yayın sonrası yapılan itiraftan sonra kayıp olarak aranan Kemal Taş 'ın öldürüldüğü ortaya çıktı.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile