CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayına katılan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu başkanlık için yarışan Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'yi öpücüklere boğdu. Feyzioğlu'nun oyunu kimden yana kullanacağı akıllarda soru işareti bıraktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kurultayın açılış konuşmasını yaptı.

'Birlik ve Kardeşlik' sloganıyla toplanan kurultay, Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde yapılacak ve iki gün sürecek.

Kurultaya CHP Genel Başkanlığı'na aday olacak söylentileri çıkan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu da katıldı.

Metin Feyzioğlu, genel başkanlık için yarışan iki aday Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'yi sarılarak öptü.

CHP 18. Kurultayı'nın ardından kime oy verdiği sorulan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP'nin geleceği açısından bu kurultayın hayırlı olmasını istediğini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na mı oy verdi?

İlk değerlendirmesini yapan Feyzioğlu, CHP'nin geleceği açısından bu kurultayın hayırlı olmasını istediğini söyledi, oyunu kime verdiğini açıklamadı.

'OYUM SAKLI KALSIN'

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP Delegesi sıfatıyla izlediği kurultayda her iki adayın da konuşmalarını beğendiğini belirtirken, ''Oyum saklı kalsın'' dedi.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP 18. Olağanüstü Kurultayı'nda en çok ilgi gören isimlerden biri oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve rakibi Muharrem İnce'nin konuşmaları ardından verilen ara sırasında Feyzioğlu'nun çevresi CHP'liler tarafından sarıldı.

'HAYIRLI OLSUN' MESAJI VERDİ

Kendisiyle fotoğraf çektirenler eşliğinde ilk değerlendirmesini yapan Feyzioğlu, CHP'nin geleceği açısından bu kurultayın hayırlı olmasını istediğini söyledi. Kendisine yönelik genel başkan adaylığı talepleri içinse CHP'nin her kademesinde her zaman çalışacağını kaydeden Feyzioğlu, her iki adayın da konuşmalarındaki mesajları beğendiğini dile getirdi. Ancak Feyzioğlu, CHP delegesi olarak kime oy vereceği konusunda ''Oyum ben de saklı kalsın'' yanıtını verdi.

Muharrem İnce, Ahmet Davutoğlu'nu hatırlattı

CHP'nin Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da yapılan 18. Olağanüstü Kurultayı başladı. Genel Başkan adayı Muharrem İnce kurultayda yaptığı konuşmada Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hatırlattı.
Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu 944, Muharrem İnce 177 imzayla genel başkanlığa aday gösterildi.

Genel Başkan adayı Muharrem İnce kurultayda yaptığı konuşmaya 'selam olsun' diyerek başlaması Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hatırlarttı.

İnce kurultay konuşmasına ''Emekçiler, ezilenler bir umutla güne başlayanlar merhaba. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti'nin özgürlük ateşini bugüne taşıyanlar merhaba. Selam olsun sana Mustafa Kemal Atatürk, İsmet Paşa. Reşadiyeli Veli'ye selam olsun. Ağrı Dağı gibi başı dik CHP'ye selam olsun. Yoldaşlarım omuzdaşlarım CHP'li kardeşlerim umut bir iddiadır bir başlangıçtır. Bizim için imkansız yoktur bahane yoktur' sözleriyle başladı.

Muharrem İnce'nin bu konuşması Ahmet Davutoğlu'nun yeni Başbakan olduğunda AK Parti Genel Merkezi'nde yaptığı ilk konuşmasını hatırlattı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile