Katıldığı bir televizyon programında “Bir ankette AKP yüzde elli çıkmış. Aslında Aziz Nesin kriterine göre yüzde 60 çıkması lazım” diyerek Ak Partili seçmenin tepkisini çeken ve bu sözleri nedeniyle Başbakan Erdoğan'a tazminat ödemeye mahkum olan sanatçı Müjdat Gezen, Türk halkına aptal demediğini söyledi.

Tartışma yaratan “Bir ankette AKP yüzde elli çıkmış. Aslında Aziz Nesin kriterine göre yüzde 60 çıkması lazım” sözlerinden sonra 'Ben Başbakan'a aptal diyecek aptal mıyım? 'diyen Müjdat Gezen, bu açıklamanın bir benzerini de Habertürk ekranlarında yaptı.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Söz Sende'de Balçiçek İlter'in sorularını yanıtlayan sanatçı Müjdat Gezen, Balçiçek İlter'in bir televizyon programında Aziz Nesin'e atfen söylediği sözleri hatırlatması üzerine 'Ben Türk halkına 'aptal' diyecek kadar aptal değilim. Hem ekmeğimi oradan yiyeceğim hem de 'aptal' diyeceğim. Ben o sözleri açıklamaya da çalışmadım. Atatürk hakkında da bir sürü şeyler söyleniyor. Ben o söylenenlere değil, kimin söylediğine bakıyorum 'dedi.

AK PARTİ''YE OY VERENLERİ APTAL OLARAK TANIMLAMIŞTI.
Katıldığı televizyon programında Aziz Nesin 'in yıllar önce söylediği belirtilen 'Türkiye'nin yüzde 60'ı aptaldır' sözünü hatırlatan Müjdat Gezen, “Bir ankette AKP yüzde elli çıkmış. Aslında Aziz Nesin kriterine göre yüzde 60 çıkması lazım” demişti.

HAKARET ÜSTÜNE HAKARET YAĞDIRMIŞTI.

Gezen, bu sözlerinden AK Parti'den ve seçmenlerden gelen tepkiler üzerine kaleme aldığı yazıda hakaret sınırlarını aşan ifadeler kullandı. Gezen, kendisini eleştirenler için; Bana bakın satılmışlar... Bana bakın AKP uşakları ve popo yalayıcıları... 'ifadelerini kullanmıştı.

AK PARTİ'YA OY VERENLER HALK DEĞİL Mİ?
Müjdat Gezen'in Balçiçek İlter'in programında 'Ben Türk halkına 'aptal' diyecek kadar aptal değilim. 'sözleri sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da infial yarattı. Ak Partili seçmenler 'Ak Parti'ye oy verenler Türk halkından değil mi? ' diyerek Müjdar Gezen'e tepki gösterdiler.

BEYAZ GAZETE

İLGİLİ HABER
Başbakan sadece sanatçı Müjdat Gezen'i affetmedi


Müjdat Gezen Ak Partiye Oy Verenler Aptaldır Dedi

Müjdat Gezen'in, 1 Şubat 2011 tarihinde, Star TV televizyon kanalında katıldığı ''Arena' programında ' Bazı anketlerde AKP'yi yüzde 50 gösteriyorlar. Aslında Aziz Nesin kriterlerine göre yüzde 60 çıkması gerekirdi ' diyerek, Nesin'in ' Türk halkının yüzde 60'ı aptal ' sözünü hatırlatmıştı.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile